Căutare Live

Andreea Bălan, decizie neașteptată după despărțire! Ce este obligat să facă George Burcea: „Trebuie să vină, cum să nu”

Andreea Bălan a decis să facă lumină și să dezvăluie ce decizie a luat în privința soțului său, George Burcea, la scurt timp după ce în presă a apărut informația potrivit căreia cei doi s-ar fi împăcat.

Andreea Bălan și fostul său soț, George Burcea

Prin intermediul unui apel video, Andreea Bălan a făcut dezvăluiri incredibile despre situația ei, la ceva timp după ce artista a decis să divorțeze.

ANDREEA BĂLAN, NOI DETALII DESPRE RELAȚIA CU GEORGE BURCEA

Frumoasa artistă are un program extrem de încărcat și totuși reușește să se împartă cu succes între familie, filmări și alte aspecte ce țin de carieră.

citește și: Andreea Bălan, anunț neașteptat despre avere! Ce se întâmplă după divorțul de George Burcea: „Efectiv nu am ce să iau”

„Sunt organizată, am oameni care mă ajută. Trebuie să vină în weekend. Trebuie, cum să nu vină! A venit și întotdeauna o să vină. Nu e suficient doar în weekenduri, dar trebuie să vină. M-am săturat să tot vorbesc despre asta, din februarie de când ne-am despărțit. Suntem separați de patru luni și urmează să semnăm actele de divorț.

Nu există șanse de împăcare, nu ne vom împăca. Ne vom vedea de viețile noastre. E normal să vină în vizită să le vadă pe fete, nu înseamnă că ne împăcăm”, a dezvăluit Andreea Bălan.

citește și: Andreea Bălan a filmat videoclipul noii piese în rochia de mireasă purtată la nunta cu George Burcea. Declarații cutremurătoare din viața artistei

Fanii au fost surprinși de această decizie, mai ales că, deși este extrem de fermă cu ideea că nu se vor împăca niciodată, cântăreața are grijă ca fetele sale să petreacă din plin timp cu tatăl lor, fără să își dorească să rupă legătura cu cel care a făcut-o să sufere, lucru ce arată că este o fire puternică și o mamă ce pune mereu binele copiilor săi mai presus. Artista Andreea Bălan nu s-a oprit aici și a făcut și alte dezvăluiri importante despre viața sa privată:

„Mi se rupe sufletul în două. Știu că ele nu vor avea o familie normală. Eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale (...) Sunt convinsă că voi găsi iubirea și liniștea și pe alt plan”, a mai declarat Andreea Bălan, la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri