Căutare Live

Andreea Bălan, postare surprinzătoare pe Facebook! Artista le transmite un mesaj jurnaliştilor din România

Andreea Bălan le-a pregătit fanilor săi o surpriză! Pe 12 august, artista o să lanseze un nou videoclip şi speră ca acesta să pună punct zvonurilor despre viaţa ei personală.

Andreea Bălan

Facebook

Andreea Bălan le-a pregătit fanilor săi o surpriză! Pe 12 august, artista o să lanseze un nou videoclip şi speră ca acesta să pună punct zvonurilor despre viaţa ei personală.

După despărţirea de Keo, viaţa Andreei Bălan a fost destul de agitată. A recunoscut că a suferit, că a trecut printr-o perioadă grea, dar viaţa merge înainte şi e gata să lase trecutul în urmă.

Andreea Bălan, dezvăluiri incredibile despre despărțirea de Keo! „S-a întâmplat după ce a trecut un an”

Andreea Bălan e o artistă foarte iubită

Deşi nu mai este implicată în nicio relaţie în acest moment, Andreea Bălan este fericită, se simte iubită şi este înconjurată de oameni dragi.

Andreea Bălan are un nou membru în familie! "Dragii mei, am plăcerea să vi-l prezint pe..."

"Sper ca următorul meu videoclip să pună punct tuturor articolelor din presă despre relaţiile mele din trecut. Ştiu că nu se poate presă fără scandaluri inventate (în România). Însă eu am trecut peste trecut. E cazul să treceţi şi voi, dragi jurnalişti. Nu sufăr, nu plâng, nu mă împac, nu mă cert, nu atac. Mă bucur de ce simt acum, voi continua să fiu discretă. Şi voi lăsa muzica să vorbească aşa cum face un artist adevărat", a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Viorel de la "Mireasă pentru fiul meu", mesaj emoţionant pentru femeia care o să îl facă tătic! Iată cum arată...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri