Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Andreea Bălan și George Burcea s-a împăcat? Gestul complet neașteptat făcut de actor, în plin divorț

Fanii cântăreței Andreea Bălan au fost uluiți după ce au văzut ultimele poze cu George Burcea. Un detaliu a captat atenția tuturor.

Fanii Andreei Bălan au fost surprinși de gestul făcut de George Burcea

La începutul lunii februarie, celebra cântăreață Andreea Bălan și partenerul său de viață, George Burcea, au anunțat că s-au despărțit. Vestea i-a uluit pe fani, mai ales că cei doi pozau adesea într-o familie extrem de frumoasă și fericită.

GEORGE BURCEA, DETALIU CE I-A FRAPAT PE FANII ANDREEI BĂLAN

Totuși, adevărul a ieșit la iveală și admiratorii Andreei Bălan au aflat, chiar de la artistă, faptul că este decisă să divorțeze de George Burcea. Mulți au sperat apoi într-o împăcare și au urmărit cu mult interes veștile despre cei doi.

citește și: Andreea Bălan, decizie neașteptată de dragul fetițelor! Ce a anunțat despre George Burcea: „Trebuie să păstrăm acest vis frumos”

Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț în luna aprilie, dar epidemia de coronavirus ce a izbucnit în România a pus totul în așteptare. Totuși, așa cum a confirmat de mai multe ori chiar artista, între cei doi nu mai există șanse de împăcare.

citește și: Cine este noul iubit al Andreei Bălan! Cum au fost surprinși cei doi, la Vama Veche

Oricât de mare a fost suferința, Andreea Bălan a ales să păstreze legătura cu George Burcea, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că fostul său soț petrece aproape zilnic timp cu cele mici și trebuie să se implice cât mai mult în viața acestora.

Andreea Bălan și George Burcea s-a împăcat? Gestul complet neașteptat făcut de actor, în plin divorț

Andreea Bălan și George Burcea, pe vremea când formau un cuplu fericit

Detaliul ce i-a uimit pe fani a fost faptul că George Burcea nu s-a ferit să poarte din nou verigheta.

Mulți au presupus că ar fi vorba despre o posibilă împăcare, în timp ce alții au considerat că inelul este obiectul prin care George Burcea se simte mai apropiat de frumoasa poveste de dragoste trăită în trecut, ce i-a adus acestuia două fetițe superbe.

citește și: Andreea Bălan, anunț neașteptat despre avere! Ce se întâmplă după divorțul de George Burcea: „Efectiv nu am ce să iau”

Totuși, în ultimele interviuri acordate presei, Andreea Bălan a dezvăluit faptul că nu mai poate fi vorba despre o împăcare între ea și George Burcea, semn că cei doi nu au ajuns la sentimente mai bune, ci încearcă doar să păstreze visul frumos trăit de ei în trecut, de dragul celor două fetițe.

„Îmi doresc ca Ella și Clara să aibă tot timpul o imagine frumoasă despre părinții lor și despre momentul în care ele au venit pe lume. Și trebuie să păstrăm acest vis frumos pentru ele, ca ele să crească niște adulți compleți și fără probleme”, a dezvăluit de curând Andreea Bălan, pentru cei de la Antena Stars.

Andreea Bălan și George Burcea s-a împăcat? Gestul complet neașteptat făcut de actor, în plin divorț

George Burcea, pozat cu verigheta pe mâna

Recomandari