Căutare Live

Cine este noul iubit al Andreei Bălan! Cum au fost surprinși cei doi, la Vama Veche

Una dintre cele mai neașteptate despărțiri din lumea showbizului a fost cea dintre celebra cântăreață Andreea Bălan și soțul său, actorul George Burcea. Se pare totuși că artista a trecut peste dificilul moment și și-a găsit fericirea, alături de alt bărbat! Cine este noul iubit al celebrei Andreea Bălan?

Cine este noul iubit al artistei Andreea Bălan

Surpriză uriașă pentru fanii Andreei Bălan, după ce s-a aflat faptul că aceasta iubește din nou! La mai puțin de un an de când s-a despărțit de soțul său, George Burcea, cântăreața s-a afișat alături de un alt bărbat.

CINE ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN

Surse din presă spun că cei doi formează deja un cuplu și se înțeleg de minune. Vestea a venit la scurt timp după ce Andreea Bălan a anunțat că are de gând să divorțele de tatăl celor două fetițe ale sale și că nu mai există vreo cale de împăcare.

Andreea Bălan și noul său iubit, pe nume Tiberiu Argint, au fost surprinși în cunoscuta stațiune Vama Veche de pe litoralul românesc. Cei doi au petrecut weekendul împreună și chiar ar fi fost văzuți sărutându-se, semn că formează deja un cuplu, potrivit capital.ro.

citește și: Andreea Bălan, anunț neașteptat despre avere! Ce se întâmplă după divorțul de George Burcea: „Efectiv nu am ce să iau”

Despre Tiberiu Argint se știe faptul că este fratele unei cunoscute prezentaatoare TV și că are o situație financiară extrem de bună. El este în prezent managerul unei companii de lux daneze, ce produce și proiectează dispozitive electronice precum telefoane, televizoare și aparate audio. Născut pe 19 octombrie 1984, acesta are 36 de ani, exact ca Andreea Bălan.

Cine este noul iubit al Andreei Bălan! Cum au fost surprinși cei doi, la Vama Veche

Andreea Bălan și noul iubit, surprinși la Vama Veche

Andreea Bălan, alături de Tiberiu Argint

Într-un interviu acordat recent unei publicații, Andreea Bălan a dezvăluit faptul că George Burcea este și va fi în continuare extrem de prezent în viața fetițelor sale, având numeroase sarcini de îndeplini.

ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRE DESPRE GEORGE BURCEA

Totuși, chiar dacă va petrece mult timp alături de fetițele sale, așa cum a zis chiar artista, una dintre condițiile impuse de cântăreață fostului soț este efectuarea testelor antidrog la o anumită perioadă.

„Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă prea curând și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan.

Citește și
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Colaj cu zăpadă și ninsoare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
colaj de fotografii cu irina petrea
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Mai multe articole

citește și: Andreea Bălan, decizie neașteptată după despărțire! Ce este obligat să facă George Burcea: „Trebuie să vină, cum să nu”

În cadrul respectivului interviu, Andreea Bălan a dezvăluit faptul nu vrea ca fetele ei să cunoască iubitele lui George Burcea și nici ea nu dorește acest lucru, cel puțin pentru trei sau patru ani: „Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu (...). Nu există șanse de împăcare, nu ne vom împăca. Ne vom vedea de viețile noastre. E normal să vină în vizită să le vadă pe fetițe”, a mai explicat atunci Andreea Bălan.

Cum și-a petrecut weekend-ul, Dani Oțil! Matinalul și-a făcut prieteni noi, apoi s-a relaxat admirându-și iubita cum cal... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri