Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:50Observator Special

A trecut prin trei căsnicii eşuate și când credea că a găsit fericirea, toată averea ei s-a făcut scrum! Angela Rusu, confesiune emoționantă! |Video

A trecut prin trei căsnicii eşuate și când credea că a găsit fericirea, toată averea ei s-a făcut scrum, în urma unui incendiu devastator.

Angela Rusu a avut o confesiune emoţionantă despre cele mai grele încercări. Trei căsnicii eşuate, dintre care una de coşmar. Şi când credea că a găsit fericirea, toată averea ei s-a făcut scrum. Artista a povestit la Antena Starsd cum îşi revine după incendiul devastator în care şi-a pierdut toţi banii, dar şi cine este bărbatul care a făcut-o să iubească din nou.

Ioana Ginghină s-a dezbrăcat de secrete, dar și de haine! Vedeta, complet goală, a dezvăluit care este trucul ei de frumusețe! "Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni!"

Frumoasa solistă de muzică populară recunoaste că a avut în viață parte de mai multe cumpene, pe care le-a trecut cum a putut ea, însă cel mai mare regret al artistei este faptul ca nu a putut să petreaca mai mult timp cu fetele ei, fiind plecată la concerte.

"A trebuit să frenunț la fete, ca nu am putut să fiu alături de el, cât mi-aș fi dorit"

"Muzica mi-a dat putere sa merg mai departe."

Delia, în culmea fericirii! Frumoasa artistă țopăie de bucurie! |VIDEO

A treia căsnicie, se pare ca a fost cea mai dificila, după cum declara artista.

În prezent frumoasa ardeleancă l-a cunoscut pe actualul ei soț, Marius, cu care s-a căsătorit după șase ani de relație și calături de care se simte împlinită și iubită.

"L-am cunoscut pe Marius, care este un om extraordinar."

Urmăriți toată declarația artistei de muzica populară, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari