Anna Lesko, imaginea care a atras toate privirile. Cum arată cu părul scurt și plin de cârlionți

Anna Lesko a apelat la o nouă schimbare de look, care a impresionat pe toată lumea și i se potrivește de minune.

Anna Lesko a apelat la o nouă schimbare de look, care a impresionat pe toată lumea

Instagram

Anna Lesko se numără printre cele mai frumoase și sexy artiste din showbiz-ul autohton, drept dovadă ne stau postările sale din mediul online, unde este foarte activă și pune pe jar publicul masculin cu formele sale provocatoare.

Frumoasa artistă a cunoscut succesul și a impresionat pe toată lumea cu piesa sa “Ard în flăcări”, pe care a lansat-o de mai bine de nouă ani.

La cei 42 de ani, Anna Lesko este posesoarea unui trup de-a dreptul sepctaculos și nu îi este teamă să arate acest lucru pe rețelele sociale. Aceasta apelează la cele mai provocatoare ținute și să lasă fotografiată în ipostaze de-a dreptul incendiare.

Cum arată Anna Lesko cu părul scurt și plin de cârlionți

Recent, frumoasa artistă a publicat pe contul său de Instagram o imagine într-o ținută extrem atrăgătoare și pentru care a renunțat la sutien, însă un alt detaliu a atras atenția celor 408.000 de urmăritori, coafura sa.

Anna Lesko este de o frumusețe răpitoare, iar nouă schimbare pe care a abordat-o i se potrivește de minune și îi scoate în evidență cele mai superbe trăsături ale feței. Aceasta s-a lăsat fotografiată cu părul scurt și cârlionț, iar reacția prietenilor din mediul online a fost una pe măsura așteptărilor.

Citește și: Anna Lesko a împlinit 42 de ani. Ce rochie sexy a purtat artista de ziua ei

Imaginea a strâns peste 9.000 de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive din partea oamenilor care o îndrăgesc.

De asemenea, artista a mai adăugat și o descriere prin care își exprimă starea. "Există o luptă continuă pentru dominare. Iubirea nu poate înflori într-o asemenea atmosfera. Bărbatul se luptă în lume pentru tot felul de ambiții. Femeia se luptă cu bărbatul pentru că se teme, el e plecat de acasă toată ziua. "Cine știe? Poate că are aventuri cu alte femei." E geloasă, suspicioasă. Așa că acasă bărbatul se luptă cu femeia, iar afară cu lumea. Unde crezi ca ar putea sa înfloreasca floarea iubirii?...", a scris Anna Lesko.

Artisa și-a obișnuit admiratorii și fanii cu pozele sale incendiare, prin care își scoate în evidență atuurile fizice și formele de-a dreptul apetisante, cu care taie suflarea masculină și nu lasă loc imaginației.

Anna Lesko apelează la cele mai sexy ținute ce îi pun într-o lumină bună bustul generos, silueta de invidiat și corpul perfect.

Cum arată fiul Annei Lesko

Deși toată lumea o cunoaște pe Anna Lesko, foarte puțini știu că are un fiu și cum arată micuțul Adam.

Artista are cu ce să se mândrească. Adam este un băiețel foarte adorabil și de o frumusețe rară, se pare că a moștenit acest lucru de la mama lui. În anul 2014, Anna Lesko a născut un băiețel perfect sănătos la maternitatea Polizu, iar emoțiile au fot unele imense pentru ca a devenit mămică pentru prima oară.

Citește și: Cupluri din România de care ai uitat. Vedete care s-au iubit în trecut, dar n-au rămas împreună

Anna Lesko și Adrian Neniţă au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel, Adam, care are frumoasa vârsta de 6 ani.

Ultimele știri