Antena Căutare

Alex Velea și Antonia au dezvăluit secretul relației lor:"Dumnezeu ne-a pus în formula potrivită!" Interviu în familie! - VIDEO

Alex Velea și Antonia au fost invitați la Observator. Cuplul de îndrăgostiți s-au prezentat în formula completă, fiind însoțiți de cei doi băieți ai lor.

Alex Velea și Antonia au nu doar o familie foarte frumoasă, dar şi cariere pe măsură.

Cei doi artiști sunt pentru prima dată împreună la Observator și au ales ca de Dragobete să vină singuri, ci împreună cu cei doi copii ai lor.

"Astăzi celebrătăm iubirea, deși noi facem asta în fiecare zi", a spus Alex.

Întrebați cum au rezistat împreună, având în vedere că sunt amândoi persoane publice, și vieți foarte ocupate, Alex a ales să răspundă printr-o glumă.

M-a plătit!, a spus artistul, stârnind râsul Antoniei, dar și al moderatorilor, dar a fost imediat completat de frumoasa Antonia, care spune că secretul lor constă în chimia dintre cei doi.

"Avem o chimie foarte mare, și asta este foarte important într-un cuplu. Am lăsat și eu de la mine, a a lăsat și ea de la ea, credem în loialitate și iubire. Deși, ne place să ne facem cadouri, pentru noi lucrurile materiale, nu conteaza foarte mult."

Alex povestește cum i-a pregătit o supriză Antoniei, la un moment dat, așteptând-o la aeroport cu un trandafir, care a ajuns să se ofilească, deoarece avionul cu care trebuia să vină artista a întârziat.

Antonia, se pare că stăpânește foarte bine rolul de mămică grijulie.

Vedeți ]ntregul interviu în VIDEO-ul prezentat de Observator!

Asia Express- Drumul Comorilor, lider detașat de piață. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea... Carmen Grebenişan s-a îndrăgostit în „Asia Express”, sezonul 3! „Mi-a rămas întipărit în cap”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x