Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Alex Velea și Antonia au dezvăluit secretul relației lor:"Dumnezeu ne-a pus în formula potrivită!" Interviu în familie! - VIDEO

Alex Velea și Antonia au fost invitați la Observator. Cuplul de îndrăgostiți s-au prezentat în formula completă, fiind însoțiți de cei doi băieți ai lor.

Alex Velea și Antonia au nu doar o familie foarte frumoasă, dar şi cariere pe măsură.

Cei doi artiști sunt pentru prima dată împreună la Observator și au ales ca de Dragobete să vină singuri, ci împreună cu cei doi copii ai lor.

"Astăzi celebrătăm iubirea, deși noi facem asta în fiecare zi", a spus Alex.

Întrebați cum au rezistat împreună, având în vedere că sunt amândoi persoane publice, și vieți foarte ocupate, Alex a ales să răspundă printr-o glumă.

M-a plătit!, a spus artistul, stârnind râsul Antoniei, dar și al moderatorilor, dar a fost imediat completat de frumoasa Antonia, care spune că secretul lor constă în chimia dintre cei doi.

"Avem o chimie foarte mare, și asta este foarte important într-un cuplu. Am lăsat și eu de la mine, a a lăsat și ea de la ea, credem în loialitate și iubire. Deși, ne place să ne facem cadouri, pentru noi lucrurile materiale, nu conteaza foarte mult."

Alex povestește cum i-a pregătit o supriză Antoniei, la un moment dat, așteptând-o la aeroport cu un trandafir, care a ajuns să se ofilească, deoarece avionul cu care trebuia să vină artista a întârziat.

Antonia, se pare că stăpânește foarte bine rolul de mămică grijulie.

Vedeți ]ntregul interviu în VIDEO-ul prezentat de Observator!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video