Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Antonia, fotografia care a înnebunit tot internetul! Număr record de aprecieri obținut de superba vedetă, în doar câteva ore! |FOTO

Antonia reușește să-și uimească zilnic admiratorii. Zeci de mii de like-uri obține vedeta cu fiecare postare pe care o are. De această dată, frumoasa divă a atins un număr record de like-uri cu fotografia postată, în doar câteva ore.

Antonia atrage avalanșe de aprecieri si reacții pozitive, cu fiecare postare pe care o face. Superba artistă poate fi supranumită fără nicio exagerare, o adevărată zeiță a frumuseții.

Antonia a lansat o provocare pe rețelele de socializare! Artista și-a dat gata admiratorii, cu noul look afișat și a adunat un număr impresionant de aprecieri! |FOTO

Artista este cu siguranță nu doar frumoasă ci și extrem de sexy. Fanii o adoră și o apreciază în număr extrem de mare de fiecare dată când apare câte o fotografie nouă cu artista lor favorită.

Chipul ei angelic și formele sale apetisante au propulsat-o în primele zece cele mai frumoase femei din lume.

Antonia, apariție demențială! Frumoasa artistă, cu tatuajul dintre sâni, la vedere! |FOTO

Știe să-și pună calitățile fizice în valoare și a demonstrat asta de fiecare dată.

Antonia a postat pe contul său de Instagram o fotografie care a obținut în doar două ore un număr de aproape de 100 de mii de aprecieri.

Antonia și Alina Ceușan, două zeițe ale frumuseții, într-un videoclip extrem de provocator! | VIDEO

Fotografia nu mai are nevoie de nicio prezentare, imaginile vorbesc de la sine, și privind-o este de înțeles de ce fanii sunt absolut extaziați doar privind-o pe superba artistă Antonia.

What’s your favorite animal? RAWR 🐆

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

Recomandari