Poți să crezi că a născut trei copii? Antonia, luată la rost de fani după ce a postat imaginea în costum de baie, pe plajă

Antonia a postat o imagine nou-nouță pe rețelele de socializare. Artista apare într-o ipostază extrem de sexy, care i-a adus rapid peste zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii. Pe o plajă, cu părul ud, plină de nisip și într-un costum de baie care-i pune formele în evidență, Antonia face spectacol în imaginația domnilor.

Antonia, pe plajă, plină de nisip și intr-un costum de baie care-i scoate în evidență trupul sexy

Facebook/Antonia

Antonia este cunoscută ca fiind cea mai frumoasă femeie din România, iar aparițiile sale sunt de-a dreptul incendiare. Deși este mamă a trei copii, a născut de trei ori, vedeta arată incredibil de bine. Forma maximă îi face pe fanii săi să o admire și să-i lase sute de mesaje de apreciere.

"Sexy rău de tot", "O zeiță" sau "La trei copii, chiar arată perfect", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de admiratorii săi, pe pagina de Facebook.

Citește și:

Antonia, gest neașteptat la masa unui restaurant de lux din Capitală. Vedeta se afla cu prietenii - Video

Antonia a primit și critici la fotografia în costum de baie

Deși arată perfect și are un trup de invidiat, Antonia pare să atragă și comentarii negative. Dacă unii o consideră perfecțiunea întruchipată, alții susțin că nu are nevoie de astfel de poze, în poziții indecente, pentru a arăta cât este de frumoasă, mai ales că este mamă a trei copii.

"Cam vulgară poza dar trebuie să recunosc că nu arăți rău", i-a scris cineva.

"Gata muzica? Iti încerci norocul ca actriță? 🙄
Esti o femeie superba dar aceasta poza e cam mult pt "statutul" tau! Fii decenta, esti superba si fara astfel de poziții!!",
i-a mai scris un fan.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri