Antonia, schimbare radicală de look! Ce culoare excentrică a ales pentru păr

Antonia a reușit să își surprindă din plin fanii cu o schimbare radicală de look! Artista i-a lăsat mască pe toți când a apărut cu o nuanță îndrăzneață de roz la păr.

Antonia a reușit să își surprindă din plin fanii cu o schimbare radicală de look

Instagram

Antonia este una dintre cele mai apreciate și de succes artiste din România, aceasta având în prezent mai bine de 2,6 milioane de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Cântăreața se reinventează mereu, demonstrând astfel că este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Recent, aceasta a publicat imagini cu ea având părul roz, într-o nuanță extrem de îndrăzneață. Așa cum era de așteptat, noul look a făcut senzație!

Antonia, schimbare neașteptată de look

Nu mai este o noutate faptul că Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai iubite și discrete cupluri din showbizul românesc.

Chiar dacă au împreună doi copii de vârste mici, cei doi nu îți neglijează cariera și reușesc de fiecare dată să lanseze melodii de succes.

citește și: Antonia, așa cum fanii nu au mai văzut-o! Cum arată diva nemachiată și cu tenul plin de coșuri

În vârstă de 31 de ani, îndrăgita cântăreață a reușit să lanseze o piesă de succes, numită „Rebound”, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus, când artiștii au avut extrem de mult de suferit. În doar câteva luni, melodia a adunat aproximativ două milioane de vizualizări.

Antonia a apărut cu părul roz și purtând o jachetă neagră decoltată într-un InstaStory

Antonia a reușit să își surprindă din plin fanii cu o schimbare radicală de look

Mai mult decât atât, deși este mamă, Antonia găsește mereu timp pentru a fi alături de fanii săi și este extrem de activă pe rețelele de socializare. Aceasta nu ratează vreo ocazie ca să se fotografieze la sala de fitness sau alături de Alex Velea și copii.

citește și: Alex Velea a filmat bustul Antoniei în detaliu! Ce tatuaj au descoperit fanii pe pieptul acesteia

Dar poate că cele mai apreciate imagini și story-uri de pe Instagram sunt cele în care Antonia apare în costum de baie sau purtând ținute mulate sau decoltate, ce îi pun de minune în valoare bugestul generos, talia de viespe și trupul de invidiat.

Machiată sau nu, cu părul despletit sau cu el prins, cântăreața reușește să arate bine de fiecare dată, indiferent de ipostaza în care se pozează.

citește și: Selfie incendiar într-un set de lenjerie fosforescentă. Antonia, mai provocatoare ca oricând pe rețelele de socializare

Recent, aceasta i-a surprins pe fani cu o schimbare radicală de look. Artista a făcut un InstaStory în care apare având părul într-o nuanță îndrăzneață de roz!

Totuși, după ce au privit mai atent, fanii și-au putut da seama că schimbarea de look nu este una permanentă, ci doar un truc făcut prin intermediul unor filtre speciale.

Așa cum era de așteptat, imaginile au făcut senzație și au adunat instant numeroase reacții și comentarii laudative din partea fanilor. Având în vedere acest lucru putem spune, fără doar și poate, faptul că Antonia știe să se pună în valoare și știe să își surprindă din plin admiratorii.

Ultimele știri