Antonia, așa cum fanii nu au mai văzut-o! Cum arată diva nemachiată și cu tenul plin de coșuri

Frumoasa Antonia nu se ascunde când aspectul său fizic are mici imperfecțiuni. Iubita lui Alex Velea a postat pe Instagram o fotografie cu ea nemachiată și cu tenul plin de coșuri.

Antonia nu-și mai ascunde coșurile. Cum arată vedeta în unele perioade

Instagram

Antonia a postat pe contul său de Instagram o imagine în care i se observă coșurile de pe față. În ciuda imperfecțiunilor, Antonia spune că are încredere în ea și se simte bine și în aceste perioade în care tenul său o ia razna:

„Din când în când, fața mea se umple de coșuri, dar am învățat să fiu ok cu asta. Sunt doar copleșită de stres”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Antonia nu-și mai ascunde coșurile. Cum arată vedeta cu micile imprefecțiuni

Deși cântăreața are perioade în care tenul i se umple de imperfecțiuni, asta nu înseamnă că frumusețea ei este umbrită. La 31 de ani, Antonia continuă să se numere printre cele mai frumoase femei din România.

Citește și: Alex Velea a filmat bustul Antoniei în detaliu! Ce tatuaj au descoperit fanii pe pieptul acesteia

„Ești tot TU și în perioada asta. Trebuie să te accepți și să te iubești oricum ai fi. Felicitari pentru curaj!”, „Ești frumoasă”, „Ești minunată”, „Încă ești foarte drăguță. Nu te stresa din cauza lucrurilor minore pe care nu le poți controla”. „Ești frumoasă în fiecare zi”. „Ai o frumusețe naturală rară”, sunt câteva dintre comentariile pe care Antonia le-a primit la selfie-urile din mașină, în care poartă o căciulă neagră și o geacă glbenă și în care i se observă coșurile de pe față.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

După o copilărie și o adolescență petrecute în SUA, Antonia s-a întors în țara de origini și de atunci a intrat în sufletele urmăritorilor, atât datorită vocii, cât și a aspectului fizic încântător.

Citește și: Rochia care a lăsat la vedere trupul perfect al Antoniei. Cum s-a pozat recent artista

Antonia, mândră de cei trei copii ai săi

Antonia este într-o relație cu Alex Velea, cu care are 2 copii, pe Dominic și Akim. De asemenea, Antonia mai are o fetiță din mariajul anterior cu Vincenzo Castellano.

Vedeta postează imagini cu băieții săi, dar și cu fetița sa, Maya, pentru care împarte custodia cu fost soț. Mare îi este bucuria, atunci când reușește să-i aduca laolaltă pe cei trei frați, care se înțeleg d eminune.

Citește și: Top 5 cele mai bogate vedete din România. Printre ele se numără și Antonia

Ce piese au mai lansat Antonia și Alex Velea

Chiar dacă anul 2020 a fost unul cu multe opreliști în toate domeniile de activitate, Antonia nu și-a neglijat deloc cariera muzicală. Cântăreața a reușit să lanseze o piesă de succes, numită „Rebound”. În doar câteva luni, melodia a adunat aproximativ două milioane de vizualizări.

Nici Alex Velea nu a pierdut timpul, ci a fost chiar mai activ muzical decât partenera sa de viață. Artisul a lansat piesa „La comanda ta” în colaborare cu George Talent și cu Zanni de la „Chefi la cuțite”.

Velea a mai lansat cu Jador și cu Tzancă Uraganu melodia „Bruneta”, care a adunat peste opt milioane de vizualizări.

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri