Selfie incendiar într-un set de lenjerie fosforescentă. Antonia, mai provocatoare ca oricând pe rețelele de socializare

Antonia și-a obișnuit fanii cu imaginile și formele ei incendiare, însă de data aceasta a trecut la un alt nivel. Artista s-a fotografiat într-un set de lenjerie fosforescent care a atras toate privirile.

Selfie incendiar într-un set de lenjerie fosforescentă. Antonia, mai provocatoare ca oricând pe rețelele de socializare

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, se numără printre cele mai frumoase femei din România, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Aceasta își surprinde cei 2.6 milioane de urmăritori de pe contul oficial de Instagram cu cele mai sexy ipostaze.

Artista bucură ochii a milioane de oameni cu formele ei apetisante și frumusețea rară, însă cel care i-a furat inima a fost Alex Velea.

Citește și: Antonia, poză în pat. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată chiar în intimitatea dormitorului pe care îl împarte cu Alex Velea

Cum arată Antonia într-un set de lenjerie fosforescentă

Recent, frumoasa artista a făcut senzație în mediul online cu ultima fotografie publicată. Aceasta și-a făcut un selfie în oglindă, însă ținuta ei a atras toate privirile.

Antonia a îmbrăcat un set de lenjerie fosforescentă, care i se potrivește de minune și îi scoate în evidență bronzul perfect, dar și formele spectaculoare, care ar putea încânta orice bărbat.

La cei 31 de ani, cântăreața a lăsat inhibițiile deoparte și a arătat tuturor că este posesoarea unui corp de-a dreptul spectaculos.

Soția lui Alex Velea a adăugat imaginii și un mesaj. "Trebuie să îmi găsesc motivația pentru anul 2021. Continui să trag tare!"

În 19 ore, fotografia a strâns 113,291 de aprecieri, semn că Antonia a întors toate privirile din mediul online.

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste frumoasă de dragoste din anul 2013, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți, Achim și Dominic. Cei doi postează des pe rețelele de socializare fotografii cu micuți lor și cu momentele speciale petrecute alături de ei.

Antonia mai are o fetiță din fosta căsnicie cu Vincenzo Castellano, însă Maya o vizitează foarte des pe mama ei și cei doi frați ai.

Antonia este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe, care a lucrat și în domeniul modelingului o perioadă de timp.

Vedeta nu a avut o copilărie prea fericită. Aceasta a plecat din România la vârsta de 5 ani alături de mama ei și s-a mutat în Statele Unite ale Americii până la vârsta de 18 ani, unde a locuit și cu tatăl său vitreg.

Frumoasa artista a copilărit și a trăit în statul Utah, iar liceul l-a terminat în orașul Las Vegas din statul Nevada. Antonia a participat la foarte multe shooting-uri și a cunoscut succesul peste hotare, colaborând cu firme mari de modeling, precum Lenz sau Ford Models. Aceasta cântă de la vârsta de 10 ani, iar talentul ei este unul uriaș.

Citește și: Este oficial. Antonia a divorțat de Vicenzo Castellano, după 7 ani de procese

În luna decembrie 2009, Antonia a rămas însărcinată cu fetița ei Maya, iar pe 28 august 2010 a născut. Tatăl Mayei este Vincenzo Castellano, nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.

Antonia și Vicenzo au divorțat, însă procesul a durat 7 ani și a fost unul anevoios.

În prezent, artista este căsătorită cu Alex Velea, cel care i-a furat inima la prima vedere. Povestea lor de dragoste este una foarte puternică, iar cei doi formează cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc.

Ultimele știri