Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Apariție incendiară la Chefi la Cuțite. Rochia purtată de Ana Baniciu pentru show-ul TV

Ana Baniciu face senzație în mediul online cu aparițiile ei incendiare. Arista își bucură fanii de câte ori are ocazia cu aspectul ei plăcut și ținutele sexy.

Rochia purtata de Ana Baniciu pentru show-ul TV.

Ana Baniciu s-a lăsat fotografiată pe platoul de filmare al emisiunii "Chefi la Cuțite". Aceasta a făcut spectacol cu atitudinea ei și rochia neagră.

Rochia purtată de Ana Baniciu pentru show-ul TV

Artista și-a ales o ținută foarte sexy, care îi scoate în evidență bustul generos, talia de viespe și picioarele subțiri.

Poza de azi 😊

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu) on

Crăpătura îndrăzneață a rochiei îi pune într-o lumină bună formele senzuale ale trupului și îi oferă un strop de mister.

Citește și: Cum arată Ana Baniciu într-o pereche de pantaloni albi mulați. Reacția fanilor: “Ești C.R.I.M.I.N.A.L.Ă"

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Toți i-au mărturisit că arată spectaculos, iar ținuta i-se potrivește de minune.

"Ești superbă!" sau " Ești cea mai frumoasa, abia aștept să te văd!", au fost unele dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Ana Baniciu pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Ana Baniciu și-a făcut apariția în una dintre cele mai de succes emisiunii de la Antena 1. Semn că aceasta o să jurizeze farfuriile celor mai buni concurenți de la "Chefi la Cuțite", în edițiile următoare.

Citește și: Ana Baniciu, fără sutien, la piscină. Cum au reacționat admiratorii vedetei: "Întoarce-te să ne faci cu mâna"

Emisiunea "Chefi la Cuțite" poate fi urmărită de luni până miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Recomandari