Căutare Live

Armin Nicoară și Claudia Puican, la restaurant cu nașii lor, după ce au primit o veste tristă la medic. Cum au petrecut cei patru

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au întâlnit cu nașii lor și au avut parte de o cină de zile mari, unde au consumat sushi și s-au simțit foarte bine.

Armin Nicoară și Claudia Puican au ieșit la masă cu nașii lor, după ce au primit o veste tristă de la medic

Instagram

Armin Nicoară și Claudia Puican au ajuns la București și nu au ezitat să-și sune apropiații, mai precis pe viitorii nași ai lor cu care s-au putut relaxa la restaurant, unde au mâncat numai delicatese.

Armin Nicoară și Claudia Puican, alături de nașii lor la restaurant, după ce au primit o veste tristă e la medic

Iată că, deși au primit rezultatul analizelor medicale care le-au confirmat faptul că nu pot avea copii, cei doi artiști au reușit să găsească energia pentru a ieși în oraș și a se distra cu nașii lor, într-un local unde au consumat numai delicatese.

„Luați loc. Să ne strângem un pic, e perioada asta, dar noi suntem familie. Ce faceți?”, spun cei doi, după ce s-au întâlnit cu finii lor.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican și-au anulat nunta. Cei doi voiau să se căsătorească, însă lucrurile s-au schimbat

„După atâtea evenimente, ajungem să ne relaxăm”, spune Armin Nicoară.

„Mă bucur să îi întâlnim pe finii noștri Armin și Claudia, așa facem noi când venim la București. Am promis că venim în vizită. ”, spun cei doi viitori nași.

„Ne facem casă acum. E mult de lucru, fiind foarte mare și la etaj și așa. Pentru voi, pentru oaspeți”, spun Armin și Claudia.

„Finii își construiesc casă, aproape de mall. Noi ne gândeam să plecăm din București”, spun cei doi.

„Avem un proiect pentru nașa, vreau să iau cu mine în formație. Poate facem o colindă de Crăciun și să vină și ea”, spune Armin Nicoară.

Citește și
colaj de fotografii cu Florin Opriţescu, care a murit la 42 de ani.
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
geena davis, imbracata in blugi mai largi decat ea, coboara din masina desculta, si poarta pe cap o esarfa albastra
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut o fetita sambata
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Mai multe articole

Citește și: Armin Nicoară are un suflet mare. El și logodnica lui au făcut acte de caritate la un adăpost de câini

„Am nevoie de o vacanță, de nu mai pot”, spune Claudia Puican.

„Haideți de Revelion să facem ceva”, spune nașa.

„Noi mergem în Austria în fiecare an”, spun Armin și Claudia.

Armin Nicoară și Claudia Puican nu pot avea copii. Cei doi au mers la medic și au primit această veste

Armin Nicoară și Claudia Puican au aflat de curând că nu pot face copii, iar vizita la un medic specialist le-a mai adus puțină speranță. În cadrul întâlnirii lor cu doctorul, Claudia Puican nu și-a putut stăpâni emoțiile și suferința și a izbucnit în lacrimi.

Armin Nicoară și Claudia Puican poartă în inimile lor o suferință de nedescris de când au aflat că nu pot avea copii atât de ușor. Cei doi se străduiesc de mai multă vreme, însă analizeze pe care le-au făcut au clarificat motivul pentru care aceștia nu au reușit până la momentul de față să realizeze acest lucru.

Iată că problema ar fi la Armin Nicoară, care ar produce spermatozoizi imobili, lucru care nu poate duce la sarcină pentru iubita lui, Claudia Puican. În cabinetul medicului, artista a izbuncit în lacrimi, din cauza emoțiilor și a suferinței pe care o poartă în inima ei. Cei doi își doresc ca din rodul iubirii lor să iasă un copil și vor face tot de le stă în putință pentru a reuși acest lucru.

Medicul le-a oferit două soluții care i-ar putea ajuta în acest traseu. „Am făcut câteva analize la Timișoară și am zis să vă arăt. Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, spune Claudia, întinzându-i medicului telefonul mobil pe care aceasta avea fișa de analize.

Citește și: Armin Nicoară a fost în vizită la socri. Cum au reacționat aceștia când l-au văzut pe tânărul care se iubește cu fiica lor

„La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, spune și Armin Nicoară.

„Ce a ieșit în analiză, înseamnă că toți spermatozoizii sunt imobili, nu știm dacă sunt morți. Doamna este tânără și nu e problema la ea, trebuie să ne lămurim la dumneavoastră. Înseminare sau fertilizare în vitro”, le spune medicul care sunt cele două metode prin care ei ar putea deveni părinți. „Vi s-au umplut ochișorii de lacrimi. Sunteți un cuplu tânăr și aveți șanse. În cel mai rău caz, puteți obține prin vitro, medicina a evoluat. Pot rezolva multe”, în încurajează medicul, atunci când vede că Claudiei Puican i s-au umezit ochii de lacrimi.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Vali Vijelie, înconjurat de femei. Surpriza de proporții pe care o pregătește pentru fani...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri