Căutare Live

Așă tată, așă fiică! Copilița din imagine este astăzi o frumoasă și talentată artistă, iar tatăl său unul dintre marii artiști ai țării

Un tață celebru și o fiică ce i-a călcat pe urme. Fumușica din fotografie este, astăzi, o superbă și talentată tânără, iar tatăl său, unul dintre marii artiși ai României. Recunosti cine este în imagine?

Ana și Mircea Baniciu

Ana Baniciu, o tânără frumoasă şi talentată. Tatăl, renumitul artist Mircea Baniciu, este cel care a încurajat-o să se apropie de muzică şi cel de la care a moştenit talentul artistic.

De Ziua Copilului, cei doi, tăta si fiica au acordat un interviu în care au vorbit depsre copilărie, si am retrait în gând, prin intermediul amintirilor, clipe;e copilăriei.

Ana Baniciu, incredibil de sexy în costum de baie! Fosta concurentă de la "Asia Express" arată senzațional și nu ezită să-și etaleze formele pe Instagram, spre încântarea fanilor care o divinizează |FOTO

Ana nu prea făcea boacane, însă tatăl său, maestrul Baniciu nu neagă năzbâtiile pe care, care ca orice băiat le făcea în copilărie.

În ceea ce o privește pe Ana, tatăl o descrie ca pe "o ființă zglobie si cu toate datele unei artiste, în devenire."

Ana și-a amintit, de asemenea, de copilărie, revăzând fotografiile de când era o copiliță blondă, cu un breton pe care chiar artistul MIrcea Baniciu il tundea .

Singura boacană de care își amintește frumoasa Ana a fost când a căzut în cap, dintr-un pat supraetajat, deși, nu poate fi considerată tocmai o boacană, cât mai degrabă un accident.

Ce activități are în carantină Ana Baniciu. Imagini din noua sa locuință

Cadourile se pare ca sunt nelipsite în familia Baniciu, chiar daca acum nu se mai oferă cu ocazia zilei de 1 Iunie, dar de ziua Anei acestea sunt nelipsite din partea părinților.

Maestrul MIrcea Baniciu și-a amintit si de copilăria sa, când nu de puține ori a fost eliminat din școală, Amintirile frumoase ale copilăriei l-au făcut pe marele maestru să zâmbească și să retraiască pentru o clipă prin intermediul amintirilor acele vremuri de mult apuse.

Star Matinal. Cum a fost surprinsă Ana Baniciu, la miezul nopții

În schimb, Ana declara ca va fi copil toata viață.

Citește și
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Florian Munteanu imbracat in costum si fluturand steagul romanesc
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

De 1 iunie, frumoasa Ana Baniciu a postat pe conturl său de Instagram, o fotografie din perioada copilăriei, în care facea o urare tuturor copiilor, dar si celor care înca se simt copii în sufletele lor.

La multi ani, copii mari si mici! Sa nu uitati niciodata de copilul din voi pentru ca acolo este esenta! ♥️ #1iunie

Urmăriți declarațiile celor doi artișți, într-un interviu extraordinar, realizat cu ocazia zilei de 1 Iunie, și difuzate la Observator.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri