Bătălie la un concurs de frumusețe din Sri Lanka. Mrs. World i-a smuls coroana câștigătoarei | VIDEO

O întâmplare fără precedent a avut loc la Gala Premiilor Mrs Sri Lanka, după ce a fost încoronată câștigătoarea trofeului. Predecesoarea a sărit s-i smulgă coroana. Incidentul s-a soldat cu arestări.

Mrs. Sri Lanka

Profimedia

Spectatorii Galei Premiilor Mrs Sri Lanka, care a avut loc în Colombo, au avut parte de o supriză mai puțin plăcută după ce Pushpika de Silva a fost încoronată drept Mrs Sri Lanka. Predecesoarea sa, Mrs World a acuzat-o de un lucru blamabil, motiv pentru care s-a dus țintă să-i smulgă coroana bine prinsă de părul câștigătoarei.

Predecesoarea lui Pushpika de Silva, devenită între timp Mrs World, a fost extrem de deranjată de alegerea Mrs Sri Lanka, așa că a decis să urce pe scenă, să ia microfonul spunând în fața tuturor că cea care este denumită cea mai frumoasă femeie nu îndeplinește criteriile, potrivit The Guardian.

Spre surprinderea tuturor, aceasta nu s-a rezumat doar acuze, ci a făcut și un gest violent, s-a dus țintă să-i smulgă de pe cap coroana. Nu a fost deloc ușor pentru Pushpika de Silva să treacă printr-un asemenea moment, deoarece i-a fost smul păr din cap.

Citetșe și: În copilarie Thylane Blondeau a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume". Cat de fotogenic e chipul ei acum, la 19 ani

Cum a ajuns Mrs World să-i smulgă din cap coroana lui Mrs Sri Lanka

Mrs World, Caroline Jurie, a anunțat nervoasă că, potrivit regulamentului, câștigătoarea trebuie să fie căsătorită și nu divorțată. După ce a spus ce a avut de spus la microfon, aceasta i-a smuls din cap coroana în plină ceremonie ce a avut loc duminică în Colombo.

Gestul ei violent a înfuriat-o până peste cap pe Mrs. Sri Lanka, soția premierului Shiranthi Rajapaksa, și a determinat-o să părăsească sala în care se desfășura ceremonia.

Citetșe și: Top 6 cele mai fotogenice femei din lume. Chipurile lor sunt considerate perfecte

După eveniment, Pushpika de Silva a susținut că a avut nevoie de spitalizare din cauza evenimentului agresiv și a tulburării emoționale. Aceasat și-a redobândit coroana la scurt timp după incident, iar Caroline Jurie a fost arestată pentru situația creată.

Mrs Sri Lanka a vorbit cu reporterii despre plângerea penală către autoarea momentului și a spus că ar fi retras-o dacă Mrs World, Caroline Jurie, i-ar fi adus scuze publice: “Am încercat să pun capăt fără să ajungem la tribunal, însă a refuzat. Eu pot ierta, dar nu pot uita”, a declarat De Silva, potrivit sursei citate mai sus.

Autoritățile au spus că Mrs World va fi audiată pe 19 aprilie și a fost eliberată pe cauțiune. Cu toate acestea,a devărul este undeva la mijloc, deoarece Mrs Sri Lanka nu mai are o relație cu soțul ei, sunt separați, însă juridic sunt în continuare căsătoriți.

Citetșe și: Mel Gibson și Rosalind Ross, iubita mai tânără cu 34 de ani, fotografiați în ipostaze rare. Cum i-au pozat paparazzi

Actele care atestă că Mrs Sri Lanka este încă legal căsătorită au făcut diferența.

Ultimele știri