În copilarie Thylane Blondeau a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume". Cat de fotogenic e chipul ei acum, la 19 ani

Thylane Blondeau a fost supranumită cea mai frumoasă fetiță din lume pe vremea când avea 6 ani. În prezent franțuzoaica are 19 ani și este un model de succes.

Când avea 6 ani Thylane Blondeau a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume".

Instagram

La 19 ani, Thylane Blondeau face furori pe rețelele sociale cu fotografiile pe care le postează. Vedeta are un corp de invidiat, iar chipul continuă să fie unul angelic.

În cea mai recentă fotografie postată pe Internet, Thylane Blondeau apare într-un sutien portocaliu și într-o pereche de pantaloni scurți albi, pe care îi ține sub linia bikinilor. Cu un decolteu răvășitor și un abdomen plat, frumoasa franțuzoiacă a strâns aproximativ 100.000 de aprecieri din partea fanilor la această postare.

Thylane Blondeau a rămas la fel de fotogenică precum în copilărie, având tenul perfect, buzele mari și ochii de-a dreptul superbi.

Citește și: Cum arată Thylane Blondeau într-o rochie cu paiete, semi-transparentă. Cea mai frumoasă "fetiță" din lume, apariție covârșitoare

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini cu Thylane Blondeau, cea care în copilărie a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță fin lume”.

Thylane Blondeau nu a dat detalii în ceea ce privește locul în care se află, dar presa internațională presupune că este împreună cu iubitul ei în vacanță. Identitatea bărbatului nu a fost făcută publică, însă Thylane a fost văzut în compania lui în repetate rânduri.

Citește și: Top 6 cele mai fotogenice femei din lume. Chipurile lor sunt considerate perfecte

Modelul se afla anterior într-o relație cu DJ-ul francez, Milane Meritte, dar cei doi s-au despărțit la începutul anului 2020, potrivit Daily Mail.

Thylane Blondeau a fost supranumită „cea mai frumoasă fetiță” pe vremea când avea numai 6 ani. Cum arată acum

Thylane Blondeau s-a născut în anul 2001 și și-a început cariera de model când avea numai 4 ani. Atunci a defilat pe catwalk pentru Jean Paul Gaultier.

Faptul că are părinți celebri a ajutat-o să se lanseze, însă frumusețea ei a adus-o în situația de a fi cunoscută în întreaga lume. Tatăl ei este fotbalistul Patrick Blondeau, iar mama ei este celebra actriță și prezentatoare TV din Franța, Veronika Loubry.

Acum Thylane este ambasador al brandului L'Oréal și imaginea unui parfum aparținând designerului francez Lolita Lempicka.

Thylane Blondeau este ambasador de brand, imaginea unui parfum și are numeroase talente artistice

Thylane Blondeau are o carieră de success ca model, ea participând de-a lungul timpului la prezentările marilor case de modă precum: Michael Kors, Chanel, Tommy Hilfiger, Miu Miu și Dolce & Gabbana.

În același timp, tânăra a mărturisit că face lecții de canto, știe să cânte la tobe și la pian și că este pasionată de actorie.

În 2015 Thylane Blondeau a jucat în filmul „Belle & Sebastian: The Adventure Continues” și a mărturisit că i-a plăcut extrem de mult acea experiență.

Citește și: ŞOCANT! La doar 10 ani a pozat pentru VOGUE! "E imposibil să apari aşa!"

Modelul francez, Thylane Blondeau, a devenit o femeie extrem de apreciată, adunând o comunitate de 3,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Fetița care a cucerit întreaga planetă cu drăgălășenia ei s-a transformat acum într-o tânără răpitoare!

Ultimele știri