Betty Salam, mesaj pentru mama sa, Fănică. Artista și-a spus durerea pe rețelele sociale

Betty Salam a postat o imagine cu mama sa, Fănică, pe rețelele sociale. Tânăra a transmis un mesaj emoționant în ziua când cea care i-a dat viața ar fi trebuit să împlinească 39 de ani.

Betty Salam a postat o imagine cu mama sa, Fănică, pe rețelele sociale. Tânăra a transmis un mesaj emoționant în ziua când cea care i-a dat viața ar fi trebuit să împlinească 39 de ani

Facebook

”Astăzi ar fi fost ziua ei.. Pentru mine ea încă este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viață, o voi iubi la infinit #Mama”, a scris Betty Blue lângă o fotografie înrămată cu Fănica.

Imaginea a strâns peste 15.000 de reacții, iar prietenii apropiați și fanii i-au trimis mesaje de consolare.

Citește și: Betty Blue a revenit pe rețelele de socializare după o perioadă de absență. Aceasta a făcut un anunț de interes pentru fani

”Offff Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace pe cumătra mea Fănica care n-am să uit niciodată și am iubit-o ca pe o soră”, a comentat și Liviu Puștiu.

Susținătorii lui Betty nu au putut să nu observe asemănarea dintre cele două:

”Doamne ce mult îi semeni...Dumnezeu să o odihnească și să-i dea lumina, iar vouă puterea de a o păstra în suflete precum o icoană!!”, a scris și un fan.

Citește și: Betty Blue, imagine incendiară alături de soțul ei. Cum s-a lăsat fotografiată fiica lui Florin Salam, în costum de baie

Fănica s-a stins din viața în urma unei lungi suferințe

Fănica, Ștefania Stoian, a murit la 27 de ani din cauza unui virus care i-a declanșat hepatita C. Boala nu i-a răpit lui Dani doar mama. Vreme îndelungată fiul lui Florin Salam și al Fănicăi, a trăit ani de-a rândul cu teama că a moștenit boala care a ucis-o pe cea care i-a dat viață.

Mai mult, Dani a urmat chiar și un tratament în acest sens, însă acum, lucrurile par să fie în regulă pentru fiul artistului.

Citește și: Betty Salam se mândrește cu un copil superb. Cât de mult a crescut nepotul lui Florin Salam

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

„Eu n-am fost niciodată pregătit să ştiu, bă, e ceva cu ea şi mă aşteptam. Mergeam şi cântam în fiecare zi şi ştiam că totul este bine. Şi, într-o zi, am aflat că trebuie să merg la un spital pentru că este acolo. Asta e tragedia cea mai mare, pentru că atunci când te aştepţi şi ştii ceva, eşti pregătit altfel. Pe Fănica mea am s-o iubesc câte zile voi trăi pe acest pământ. Eu ştiu doat atât: că o iubesc şi acum la fel de mult, şi cum o iubesc pe Betty, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum îl iubesc pe Dani, o iubesc şi pe Fănica. Şi cum o iubesc pe cea mică, o iubesc şi pe Fănica”, spunea Salam, după moartea Fănicăi, la emisiunea Iulianei Marciuc de la TVR2.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri