Antena Căutare

Rupe trendingul în două, dar nimeni nu-i cunoaște povestea de viața! Ce traume i-au marcat copilăria manelistului Nikolas Sax: "Tata nu a fost de acord" | Video

Este unul dintre cei mai talentați maneliști din generația tânără și omul care a reușit să rupă trendingul în două! Nikolas Sax, căci despre el este vorba, ascunde o poveste de viață despre care nu a vorbit până acum.

Nikolas Sax

Facebook / Nikolas Sax

Nikolas Sax, unul dintre cei mai talentați artiști din generația tânără s-a dezbrăcat de secrete. În direct la Antena Stars, cântărețul a povestit totul despre viața lui, dar și despre cum a reușit să se apuce de muzică și să aibă un asemenea succes.

„Am făcut saxofon, clarinet și pian, de aici și numele meu. După ce am terminat studiile, am plecat în Franța cu mam, după ce s-au despărțit părinții mei. Aveam vreo 10-12 ani. M-am apucat de școală în Franța. Am urmat cursuri de hair-stylist în Paris. Am stat câțiva ani buni la liceu acolo. Cântam în continuare la saxofon acasă. După, am plecat la tata în Anglia. El a fost și e om de afaceri. Nu avea treabă cu frizeria, dar a cunoscut o femeie care e hair-stylist și au deschis împreună un salon. Acum avem patru saloane împreună acolo. Mama m-a împins să mă duc la el. Înainte stăteam cu chirie acolo, acum avem casa noastră. Aici nu am unde să stau, acolo e casa mea”, a declarat Nikolas Sax pentru Showbiz Report.

Karmen a trecut prin momente grele, din cauza fiicei sale. Nepoata lui Adrian Minune s-a îmbolnăvit iar: "Am fost foarte stresată, nu s-a simțit bine"

Tatăl său nu a fost de acord cu muzica

Printre multe alte aspecte, Nikolas Sax a declarat că tatăl său nu a fost și nu este nici acum de acord ca acesta să urmeze calea muzicii. Cu toate acestea, artistul și-a urmat visul și calea și nimic nu i-a stat în față, atunci când a venit vorba de a face performanță.

„În camera mea aveam echipament de muzică, postam pe Facebook. Așa m-a văzut Ovidiu De Santo și m-a contactat. A zis că îi place ceea ce fac și că vrea să mă pună într-o piesă. Când am venit în țară a fost o perioadă de probă, scoteam o melodie-două, mă întorceam înapoi. Tata nu a fost de acord, nici acum nu e. Îmi zice că acolo nu îmi lipsește nimic, de ce să fac aici muzică, câștig mai mult acolo”, a mai spus Nikolas Sax, la Showbiz Report.

Cea mai traumatizantă experință a manelistului

Cum niciun om nu poate avea în viață parte numai de lucruri bune, și manelistul Nikolas Sax a trecut prin momente cumplite acum câțiva ani. În direct, acesta a povestit totul despre cea mai traumatizantă experiență din viața lui, anume momentul în care mama lui a avut un accident în urma căruia s-a ales cu arsuri grave.

Gabriela Prisacariu, ”jefuită” pe față! Ce a pățit iubita lui Dani Oțil: "Ce este cu voi? De ce nu-mi dați un mesaj?"

„Cel mai greu moment a fost când a avut mama un accident. Eram la un festival, părinții mei făceau mâncare. E mai bine că s-au despărțit, că acum sunt bine amândoi. A încercat cineva să aprindă focul cu o sticlă de benzină și a sărit pe mama, a rămas rău, dar acum e bine. Atunci eram în Focșani, acum îl ocolesc mereu. În viața mea nu am intrat în Focșani de atunci. A avut arsuri de gradul 4, asta a fost cel mai rău. A fost o traumă pentru mine. În acea perioadă voiau să se despartă dar au renunțat că era mama la spital, dar după ce s-a vindecat au băgat divorțul. Poate și eu în locul lor aș fi procedat la fel.”, a mai declarat Nikolas Sax.

Karmen a trecut prin momente grele, din cauza fiicei sale. Nepoata lui Adrian Minune s-a îmbolnăvit iar: "Am fost f... O poză cât o mie de cuvinte! Ei sunt părinţii Simonei Gherghe, Silvia si Ioan! Uite ce familie frumoasă formează!...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x