Bianca Drăgușanu, apariție de senzație pe o plajă exotică. Cum arată vedeta într-un costum de baie minuscul

Bianca Drăgușanu și-a încântat din nou fanii de pe Instagram cu o poză incendiară, realizată în cea mai hot locație a momentului pentru vedetele din România - Maldive.

Bianca Drăgușanu și-a etalat formele pe Instagram, îmbrăcată într-un bikini minuscul

Instagram

La 38 de ani, Bianca Drăgușanu își încânta iar fanii cu formele sale de invidiat. Recunoscută pentru aparițiile sale sexy, vedeta a reușit să își surprindă iar urmăritorii de pe rețeaua de socializare Instagram, unde are peste 1.1 milioane de fani.

Vedeta a publicat mai multe imagini din vacanța sa din Maldive, însă una dintre ele a captivat imaginația fanilor.

Drăgușanu s-a afișat într-un bikini minuscul care i-a pus în evidență formele de invidiat, spre încântarea fanilor.

Bianca Drăgușanu, poză în bikini din vacanța în Maldive

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu mai multe imagini din vacanța ei în Maldive și costumele de baie care i-au pus în evidență corpul tonifiat și picioarele lungi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a vrut să se pozeze într-o poziție senzuală, dar un detaliu i-a uluit pe fani. Ce au observat la talia vedetei

Bianca Drăgușanu și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale incendiare, însă de data aceasta a trecut la un alt nivel. Vedeta a atras toate privirile asupra ei și le-a făcut o bucurie admiratorilor din mediul online.

Ultima imagine publicată din vacanța exotică de vedetă o arată pe Drăgușanu pe o scară circulară din lemn, în apropierea unui copac exotic.

Pe fundal se vede plaja exotică, dar toată atenția a fost ațintită asupra Biancăi. Vedeta a purtat un bikini minuscul, cu tipar în nuanțe de verde și albastru, ce i-a pus în evidență posteriorul celebru și formele lucrate.

Imaginea a strâns peste 14 mii de aprecieri, la doar câteva zile de când a fost publicată, alături de alte imagini sexy din vacanța ei în Maldive.

În acest moment, Bianca e într-o relație cu Gabi Bădălău, ce se afla în mijlocul unui divorț de Claudia Pătrășcanu.

Potrivit spuselor lui, fosta soție a scris Biancăi Drăgușanu după ce a apărut informația că sunt împreună.

”A zăpăcit-o pe Bianca Drăgușanu cu mesaje. I-a dat mesaje kilometrice. Dar nu doar pe ea.”, a explicat Gabi.

De asemenea, Claudia a comentat relația celor doi și a profitat de ocazie pentru a aduce, din nou, în lumina reflectoarelor divorțul de Gabi Bădălău.

Citește și: Gabi Bădălău, detalii picante despre divorțul de Claudia Pătrăşcanu. Cum a reacționat femeia când a aflat de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu pare să se lase afectată de scandal, însă, și continuă să își încânte fanii de pe rețelele de socializare cu aparițiile ei incendiare în ținute sexy.

Ultimele știri