Bianca Drăgușanu ia masa pe apă, în Maldive. Imaginea din vacanța de lux a blondei a strâns mai bine de 14.000 de aprecieri

Fiind una dintre cele mai cunoscute imagini din showbiz-ul românesc, Bianca Drăgușanu face din fiecare apariție a sa o surpriză pentru toată lumea. În cea mai recentă imagine de pe rețelele de socializare, blonda s-a lăsat fotografiată într-o ipostază sexi în timp ce ia masa pe apă, în vacanța din Maldive.

Bianca Drăgușanu ia masa pe apă, în Maldive. Imaginea din vacanța de lux a blondei a strâns mai bine de 14.000 de aprecieri

Instagram/ Bianca Drăgușanu

După ce a luat la pas Dubaiul, acolo de unde a postat zeci de clipuri zilnic cu locurile speciale în care s-a plimbat și unde a avut parte de mese extrem de scumpe, ieșiri în locații opulente și petreceri de pomină, Bianca Drăgușanu a bifat următoarea destinație: Maldive.

Blonda are parte de un tratament extrem de ales în Maldive și se relaxează în locuri mai puțin văzute.

Aceasta își scoate în evidență atuurile fizice de câte ori are ocazia și îmbracă cele mai senzuale haine. Dependentă de rochii mulate și costume de baie inedite, Bianca Drăgușanu se pozează din toate unghiurile pentru a-și afișa trupul bine lucrat la sală.

Dis-de-dimineață, aceasta a luat micul dejun pe apă, în Maldive. Focoasa a ales să poarte un costum de baie alb și și-a acoperit părul cu un prosop. Masa a fost serivită în piscină, pe o tavă, fără să mai fie nevoie ca blonda să facă vreun efort. Fotgrafia a strâns mai bine de 14.000 de aprecieri de la fani.

Citește și: Cum se numește și cu ce se ocupă noua iubită a lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? Ce zice vedeta despre o viitoare soră pentru fiica sa Sofia

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că micuța sa, Sofia, își dorește o surioară, o idee căreia nu i-ar spune nu. Blondina a mărturisit că ar vrea să mai aibă un copil, însă trebuie să găsească și partenerul ideal pentru a deveni mamă a doua oară, a declarat vedeta într-un interviu.

„Eu vreau încă o surioară cu care să mă joc. Vrea să se numească Inna. Sincer, da, mai vreau un copil. chiar dacă mi s-a părut foarte dificilă perioada în care am fost însărcinată și nu am fost genul ăla de gravidă care să mă expun cu burta la vedere, cred că mi-ar plăcea să mai am încă un copil.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Ce studii are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, născută în Hunedoara, a avut o viață de elev destul de tumultoasă. Blonda a schimbat trei licee: unul la Deva și două la Petroșani, absolvind studiile preuniversitare cu o medie foarte frumoasă: 8.95.

Ulterior s-a înscris la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, dar a abandonat-o la scurt timp alegând drumul televiziunii.

Evoluția Biancăi Drăgușanu, de la prima apariție TV și până în prezent

A trecut timpul, dar a trecut şi Bianca de nenumărate ori prin cabinetul medicilor esteticieni. Transformările sunt vizibile mai ales dacă ne raportăm la prima sa apariție televizată. Vedeta este de nerecunoscut în prezent și se mândrește cu noul său chip.

Bianca Drăgușanu a ajuns vedetă după ce a pozat ca model în reviste pentru bărbați, dar și după ce a stat în preajma unor cunoscuți oameni din showbiz. La numai 16 ani Bianca Drăgușanu a apărut la emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, pentru a-şi recupera un iubit de la acea vreme din Petroşani. Mai târziu, a apărut pe sticlă, dar și pe paginile revistelor, în ipostaze sexy.

Vezi cum s-a schimbat chipul Biancăi Drăgușanu, de la prima apariție TV și până în prezent >>> AICI

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri