Andreea Bălan, doar în halat lângă bradul de Crăciun. Imaginea sexy publicată de jurata emisiunii Te Cunosc de Undeva

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, care surprinde publicul cu fiecare apariție atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. În apropierea sărbătorilor de iarnă, artista a postat o fotografie sexy lângă bradul de Crăciun

Andreea Bălan, doar în halat lângă bradul de Crăciun. Imaginea sexy publicată de jurata emisiunii Te Cunosc de Undeva

Instagram/Andreea Bălan

La 36 de ani, Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Frumoasa cântăreață este un artist în adevăratul sens al cuvântului, iar concertele sale aduc publicului un strop de magie, dar și melodiii cu versuri complexe, în care mulți se regăsesc.

Pentru arta sa, Andreea Bălan este iubită de milioane de români.

Artista pare îndrăgostită de magia sărbătorilor de iarnă și vrea să transmită bucurie urmăritorilor săi cu fiecare fotografie pe care o încarcă pe contul său de Instagram. De curând, jurata emisunii Te cunosc de undeva! s-a pozat într-o ipostază îndrăzneaață, dowar în halat, lângă bradul de Crăciun.

Cine este și cum arată mama Andreei Bălan

Mama Andreei Bălan s-a ferit mai mereu să apară în lumina reflectoarelor, dar a fost alături de fiica ei și de nepoate tot timpul! Valeria Bălan îi este stâlp şi i-a fost aproape în cele mai grele momente Andreei, iar rolul de bunică i se potriveşte mănuşă.

După despărțirea Andreei Bălan de fostul soț, mama acsteia a ocupat lipsa din viața fiicei ei și a compensat cu mult ajutor în creșterea fetelor. Andreea Bălan a mărturisit că mama sa este de profesie inginer, însă a iesit special la pensie pentru a o ajuta în viața de familie.

Citește și: Cadoul făcut de Andreea Bălan fanilor ei, de Sfântul Andrei. Vedeta a surprins la primele ore ale dimineții

Deși despărțirea reprezintă un punct de cotitură în viața Andreei Bălan, vedeta trece cu zâmbetul pe buze prin întâmplările mai puțin plăcute. Blonda se focusează pe creșterea celor două fete, Ella și Clara alături de mama ei, Valeria.

Premii în valoare de 225.000 de Euro şi peste 150 de artişti în distribuţia Te cunosc de undeva! Marea finală este sâmbătă

Ajuns deja la al XV-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva! se bucură de un parcurs demn de invidiat. Împreună cu premiul adjudecat în finala de sâmbăta aceasta, 225.000 de Euro au ajuns, de-a lungul timpului, la familii nevoiaşe din România şi peste 150 de artişti au simţit pe propria piele magia transformărilor.

Cine va fi ales marele campion al maratonului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală “Te cunosc de undeva!” a celui de-al 15-lea sezon, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Ultimele știri