Bianca Pop s-a apucat de cântat! Fosta ispită de la "Insula Iubirii" vrea să ajungă numărul unu în trending! Cum sună prima piesă a brunetei! |VIDEO

Bianca Pop uimește cu fiecare apariție a sa. Bruneta s-a apucat de cântat. Fosta ispită vrea să ajungă numărul unu în trending și deja și-a lansat prima piesă. Cum suna melodia brunetei.

Bianca Pop, de la "Insula Iubirii" este extrem de activă în ultima perioadă. Fosta Ispită de la Insula Iubirii, nu ține cont de nimic atunci când este vorba de cariera sa.

Ispita Bianca Pop o atacă dur pe Roxana Vancea! Ce au de împărțit cele două femei! "Sărăcie, care e treaba ta?"

În urmă cu puțin timp aceasta a anunțat vestea cea mare, cum că se va lansa, în sfârșit, în muzică.

"Vreau ca videoclipurile care vor ieși zilele acestea pe piață să mă arate așa cum sunt eu. Adică, sexy și talentată”, a spus Bianca Pop, într- o filmare postată pe rețelele de socializare.

Bianca Pop și-a lansat prima piesă

Și, se pare că Bianca se ține de cuvânt. Bruneta a și venit repede cu prima sa piesă, pe care a lansat-o la Antena Stars.

"Mă visez de mică pe scenă", spunea Bianca. Totuși, bruneta a refuzat să fredoneze live, o părticică din melodie, invocând faptul că este răgușită, după ce tocmai s-a întors din Spania, unde a fost în vacanță.

Scandal monstru la priveghiul lui Emi Pian! Bianca Pop, primele declarații despre ce i s-a întâmplat acolo! "Fac plângere penală pentru treaba asta" Video

Bianca Pop, în lacrimi în direct la emisiune

Bianca Pop a povestit și despre drama din viața ei. Moartea tatălui ei a marcat-o profund, iar bruneta nu poate accepta faptul că tatăl său nu mai este. A vărsat lacrimi de durere în platou la Antena Stars în momentul în care a venit vorba despre părintele său, pe care l-a pierdut la o vârsta foarte fragedă. Bruneta a povestit care a fost motivul pierderii tatalui său, pe care susține că nu-l va ierta niciodată.

Bianca Pop, fosta ispită de la "Insula Iubirii", amenințată cu moartea la priveghiul lui Emi Pian! Tânăra a ajuns la spital

Urmăriți mai multe detalii despre drama trăita de Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii accesând clipul video de mai jos.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Ascultați prima piesa lansată de Bianca Pop, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri