Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Bianca și Bodi au recuperat pe plajă timpul pierdut în carantină. Cum s-au distrat alături de familia lui Adrian Minune | Foto

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au orientat către litoral spre finalul săptămânii trecute, unde au dat nas în nas cu celebrul Adrian Minune și familia lui.

Bianca si Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc din plin momentul împăcării! Petrecerile curg gârlă, ba în cluburi, ba pe plajele exclusiviste din Mamaia. Cei doi s-au orientat către litoral spre finalul săptămânii trecute, pentru a se bucura din plin de zilele însorite și de binecunoscutul nisip fin al celei mai scumpe stațiuni de pe malul Mării Negre. La plajă, Bianca și Bodi au dat nas în nas cu celebrul Adrian Minune și familia lui.

Nici bine nu s-au împăcat, că a urmat o nouă despărțire! Gestul prea puțin gândit al lui Alex Bodi l-a trimis direct în carantină, la un hotel, pentru 14 zile.

Bianca și Bodi au recuperat pe plajă timpul pierdut în carantină. Cum s-au distrat alături de familia lui Adrian Minune |  Foto

Carmen de la Sălciua, adevărul despre relația cu Alex Bodi: ”Unii oameni reușesc să te surprindă plăcut | VIDEO

Bărbatul revenise din Anglia și trebuia să stea în izolare la locuința sa, conform legii. Nu a rezistat, a condus nebunește și a fost depistat de un echipaj al Poliției Rutiere. Permisul suspendat și amenda de rigoare au fost mici suferințe pentru Alex Bodi: s-a trezit băgat forțat în carantină! A fost vizitat cu pachet de Bianca, iar zilele au curs poate mai ușor, dar dorul de ducă greu și l-a stăpânit. Până zilele trecute.

Bianca și Alex, pe plajă cu Adrian Minune

Clipele de fericire se trăiesc în cluburi, pare a fi motto-ul după care cei doi au mers. Le-au luat la rând și au stropit cu multă șampanie fină ”regăsirea”, chiar în weekend. Două zile, pentru că duminică au avut mare grijă de fetițele lor. Bianca a venit pe plajă cu Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav, în timp ce Alex a ținut-o de mânuță pe copila lui din prima căsnicie. O familie frumoasă, într-o zi spectaculoasă de vară, într-o, de asemenea, primitoare plajă la Mamaia.

Bianca și Bodi au recuperat pe plajă timpul pierdut în carantină. Cum s-au distrat alături de familia lui Adrian Minune |  Foto

Dar minunea avea să apară când nimeni nu se aștepta! Adrian Minune, celebrul artist, a ales același hotel, aceeași plajă! Și el, tot cu familia. Chiar nas în nas au dat vedetele noastre și, pentru că se cunosc bine, nu au ratat momentul unei discuții amicale. În timp ce ochii din jurul lor s-au ațintit către ei. Alex l-a „provocat” pe manelist, iar Minune a dat replicile mai rapid decât atunci când ridică în picioare asistența la diferitele evenimente unde este vioara întâi.

Bianca și Bodi au recuperat pe plajă timpul pierdut în carantină. Cum s-au distrat alături de familia lui Adrian Minune |  Foto

FOTO | Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la plajă! Cei doi au atras toate privirile!

Apoi, fiecare și-a văzut de familia lui. Minune a făcut câțiva pași către locul în care era ”cantonat” cu cei dragi, în timp ce Alex Bodi a cuprins-o pe Bianca de talie și a sărutat-o apăsat. După, s-au aruncat în valuri, pentru ca finalul zilei să-i prindă lungiți în șezlonguri.

Bianca și Bodi au recuperat pe plajă timpul pierdut în carantină. Prețul împăcării

Timizi au fost pașii pe care i-a făcut Alex Bodi către Bianca, în tentativa împăcării. A rănit-o când a părăsit-o, alegând-o pe Daria Rodionova, ”Prințesa cailor putere”, cum e supranumită. La fel de timid i s-a răspuns. Se întâmpla la mijlocul lunii iunie, într-un club din Mamaia. Alex s-a apropiat de Bianca și a cuprins-o. Pasiune și mult dor a însemnat îmbrățișarea pe ritmurile latino din club. Bianca nu i-a răspuns direct, l-a lăsat să fiarbă.

Zilele au trecut, iar firescul s-a întâmplat. Este cunoscut, Bianca și Alex formează, din nou, un cuplu. Împăcarea nu a fost chiar gratis. Așa cum s-ar fi întâmplat mereu între cei doi. Dacă, la scurt timp după divorț, Alex Bodi i-a oferit blondinei un superb bolid de lux, un Mercedes GLE, acum a schimbat ”scenariul”.

Bianca și Bodi au recuperat pe plajă timpul pierdut în carantină. Cum s-au distrat alături de familia lui Adrian Minune |  Foto

FOTO | Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost bătută și scuipată la mare. "Mi-au aruncat hainele în stradă și m-au scuipat pe față"

Un mare buchet de trandafiri, un simpatic patruped, un Pomeranian, dar și un ceas Rolex Cosmograph Daytona Chocolate, estimat la 40.000 de euro. Acesta a fost cadoul împăcării. A meritat, după cum zâmbește Alex la mare, în preajma Biancăi!

Recomandari