Birigitte și Florin Pastramă au ajuns din nou la tensiuni în familie. Cu ce o supără soțul

Brigitte Pastramă și Florin au ajuns din nou la certuri. Ce i-a făcut pe cei doi soți să ajungă să nu-și mai vorbească.

Brigitte Pastramă și Florin au avut un nou scandal

Instagram/ Antena Stars

Brigitte Patramă s-a supărat pe soțul ei, Florin, fiindcă nu i-a ascultat cerințele. Aceasta i-a adresat câteva cuvinte dure.

Brigitte și Florin Pastramă, din nou „la cuțite”. Ce s-a întâmplat în interiorul familiei lor

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns din nou să creeze tensiune în cadrul familiei. Pare că el i-a ieșit din cuvânt, iar ea răbufnit.

Citește și: Florin Pastramă, mesaj cutremurător pentru Brigitte Sfăt, chiar din fața spitalului: ”E un Dumnezeu sus”

„Am văzut că piscina este plină de apă, dar nu știam exact cum funcționează și ca să ajung la butoane, eu am luat-o prin apă, după am văzut că puteam să o iau și pe lângă piscină. Florin când m-a văzut, hop și el. Bine că n-a intrat încălțat câ eu îl văd în stare să intre și încălțat în piscină.”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Aceasta a explicat cum a stat situația, oferind mai multe detalii. Pentru ei nu este prima oară când se nasc discuții aprinse din motive asemănătoare, însă de fiecare dată au găsit soluția pentru a ameliora posibilele certuri.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Au sărbătorit împreună doi ani de căsnicie. Cum s-au filmat

„Și-a schimbat pantalonii, dar a rămas în tricou. Când l-am văzut că se bagă în apă cu tot cu tricou, exact cum fac arăboaicele alea când mergeam în Dubai și erau ele toate îmbrăcate. Mă frate unde te crezi. Eu nu am mai văzut până acum acasă vreun om să stea în pantaloni scurți și îmbrăcat. Mă frate nu mai mânca dacă ți se pare că ai șunci ori nu te mai băga în piscină. Fă-te și tu că te scarpini, că faci altceva, că dai un mesaj, nu intra după mine în piscină. Ai vrut să faci ca și copiii mici, dar nici n-ai vrut să te dezbraci să te vadă țara. De ce credeți că n-a vrut să se dezbrace Florin. De ce? Că o fi pudic sau că e vreun musulman. Nu,nu, să nu-i vedeți voi grăsimilie.”, a mai adăugat Brigitte la Antena Stars.

Florin Pastramă, mesaj pentru persoanele care spun că s-ar fi căsătorit cu Brigitte pentru bani

Florin Pastramă a dezvăluit cum a reușit să se achite față de Brigitte, când aceasta l-a ajutat cu bani. El recunoaște că înțelegerile dintre ei au încetat de mult timp, iar acum, toți banii pe care cei doi îi produc sunt investiți la comun, cei mai mulți fiind alocați vacanțelor cu care și-au obișnuit fanii.

Citește și: Brigitte şi Florin Pastramă s-au separat din nou! Ce dezvăluiri a făcut vedeta despre soțul ei

Furios pe persoanele care susțin că el s-a căsătorit cu Birigitte doar pentru beneficiile financiare, iată că el distruge orice zvon. S-a achitat de datoriile la soția sa, oferindu-i un teren.

„Tatăl nostru ne-a lăsat un imperiu. Am probleme cu blocul pe care îl construim din 2016. Lumea spune că stau cu Brigitte pentru bani, ea ne-a ajutat la început, ne-a dat bani, dar noi i-am dat un terent în schimb. De doi ani de zile nu am mai avut legătură cu Brigitte, să ne ajute. Tot ce fac eu cu Brigitte, facem pentru a merge în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte”, spune el.

Ultimele știri