Căutare Live

Bogdan Mocanu s-a trezit cu mașina vandalizată și cu toate roțile sparte. S-a aflat cine a făcut acest gest

Bogdan Mocanu a fost luat prin surprindere când a văzut că roțile de la mașina sa au fos sparte. S-a aflat cine a fost făptașul și spune că vrea să se răzbune.

Bogdan Mocanu s-a trezit cu mașina vandalizată și cu toate roțile sparte. S-a aflat cine a făcut acest gest

Antena 1

Bogdan Mocanu este unul dintre artiștii apreciați în România, iar notorietatea sa a venit la pazchet și cu puțină invidie. Astfel că, bărbatul a aflat de curând că cineva i-a spart roțile de la mașină. Iată cine a făcut acest gst necugetat.

Bogdan Mocanu vrea să se răzbune pe persoana care i-a spart roțile de la mașină, într-o zi în care avea multe treburi de rezolvat

Bogdan Mocanu a observat că a avut toate roțile de la mașină sparte și s-a enervat teribil și a intrat în direct la Antena Stars pentru a lămuri acest eveniment urât pentru artist.

Citește și: Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

"Am un anturaj mai distractiv. Eu am făcut o gluma, iar ea s-a răzbunat. (...) Inițial nu știam că ar fi făcut ea asta pentru că am parcat de locul de parcare al unui vecin și credeam ca el mi-a spart rotile. Eram foarte pornit să mă cert cu el, însă s-a semnat cu ruj și am observat foarte târziu, dar bine totuși că nu m-am întâlnit cu vecinul acela. Am rotile și acum dezumflate, nu am reușit să mi le facă cineva. Ea nu știe în ce s-a băgat. (...) Nu trebuia sa facă asta pentru ca eu sunt foarte copil și competitiv, astfel ca ii declar război. Să fiți atenție de acum înainte.", a declarat, în direct la Antena Stars, Bogdan Mocanu, potrivit spynews.ro.

Iată că ar fi vorba de o prietenă apropiată lui care a ținut să facă o glumă nu tocmai inspirată, gumă care l-a cam deranjat pe artist și l-a făcut să spună că urmează o răzbunare.

Ce probleme grave de sănătate are Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu nu se mai ascunde după perdea. Artistul a dezvălui la Xtra Night Show un subiect tare sensibil și a recunoscut că are probleme serioase de sănătate.

Citește și: Bogdan Mocanu, implicat într-un val de accidente: "Am ajuns la spital după ce m-am răsturant". Ce a dezvăluit

Tânărul a povestit telespectatorilor că are diabet de la o vârstă foarte fragedă: ”Aș vrea să încep cu faptul că diabetul a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Când eram mic și aveam problema asta cu bullying-ul. Știi cum sunt copiii din ziua de azi, din totdeauna, se ceartă, dar limita lor maximă e: ”Ești prost! Nu, tu ești prost”. Cam asta a fost argumentarea. La mine nu era așa după ce am făcut diabet.”, a mărturisit el pentru Antena Stars.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

”Am plâns toată noaptea și s-a declanșat un șoc. După vreo două zile, m-am dus la spital la Bârlad. Oamenii nu știau ce am, nici nu știam că m-au dus la spital. Mi-au băgat glucoză în loc să vadă cât zahăr am în sânge. Când mi-au băgat și gluzocă, am intrat în comă și atunci s-a declanșat diabetul ăla nașpa.

Eu m-am dus cu grețuri, vomă și asta e un fel de procedură standard. Acum sunt dependent de insulină. Fac 4-5. Se poate trăi, e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. M-a maturizat foarte mult și m-a responsabilizat. M-a făcut să ajung cine sunt, de fapt.”, a mai zis Bogdan Mocanu.

Tzancă Uraganu, tariful impresionant pe care îl cere pentru un eveniment. Câț trebuie să scoți din buzunar pentru a-l in... Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri