Derby la cuțite! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se duelează în bucătărie și la fotbal. Care sunt echipele favorite ale celor trei chefi

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea sunt gata să intre pe teren în cupă, numai să se joace derby-ul Dinamo-FCSB.

Bontea, Dumitrescu, Scărlătescu și Gina Pistol

E derby la cuțite în semifinalele cupei. Cei mai tari Chefi ai României sunt gata să se joace derby-ul Dinamo-FCSB. Câștigătorul Asia Express, era micul Hercule în tinerețe. A făcut haltere cu un campion olimpic.

Scărlătescu și Bontea țin cu Dinamo, iar Dumitrescu e cu FCSB.

”Uite, eu mă uit acum să văd când a câștigat Steaua ultima dată cu Dinamo. Dumitrescu a pus Scooter Maria. Bă, cum bă?”, a spus Scărlătescu.

Gina Pistol are PĂTRĂȚELE pe abdomen!! Se antrenează mai ceva ca Ronaldo. Care este liga preferată a prezentatoarei: "Am trei echipe foarte puternice"

”Auzi, dar Dinamo mai are echipă acum? Într-adevăr, rivalitatea Steaua-Dinamo este cea mai mare. E singurul, sunt singurele meciuri în care chiar îmi luam bătaie. Mă duceam pe stadion”, a fost replica lui Dumitrescu.

Chefii se pregătesc de derby-ul CFR Cluj-FCSB

Chef Dumitrescu are derby cu CFR acum, nu cu Dinamo.

”Eu cred că Dan Petrescu organizează meciul, Dan Petrescu umflă mingile, Dan Petrescu dă gol, Dan Petrescu se antrenează, Dan Petrescu face tot. El centrează, el dă cu capul”, a spus Scărlătescu

Chef Scărlătescu a înlocuit ustensilele de bucătărie cu cele agricole! Și-a luat coasa și a ieșit pe câmp să cultive verdețuri!

Chefii dinamoviști au aflat că primul caz de Covid din fotbalul românesc a apărut la Dinamo. Scărlătescu și Bontea sunt gata să o salveze pe Dinamo.

”Pe mine, vă rog frumos să mă scuzați, mă duc să mă pregătesc pentru Champions League, dar la Chefi la Cuțite”, a spus Scărlătescu.

Cătălin, nu știu dacă a băgat banii, dar o să cumpăr și eu câteva acțiuni. Doamne ajută! Cine știe, poate iese ceva!”, a fost răspunsul lui Bontea.

Sorin Bontea nu merge la meciurile lui Dinamo

”Nu îmi place stadionul, e singurul motiv pentru care nu merg pe stadion”, a spus Bontea.

Chef Sorin Bontea, accident grav! Fanii s-au îngrozit când au văzut imaginile: „O fi semn pentru sezonul 8?”

Bontea a început anul cu un titlu! La Asia Express. El a alergat în fiecare zi ca să fie în formă, înainte să plece la Asia.

”Nu eram noi cei mai sportivi, erau alții mai sportivi ca noi, dar poate că experiența și-a spus cuvântul. Experiența!”, a declarat Bontea.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri