Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Brad Pitt nu va mai aparea in scene de sex, din respect pentru Angelina

Brad Pitt este hotarat sa nu mai joace in scene provocatoare alaturi de alte actrite, in afara de Angelina Jolie. Actorul a luat decizia din respect pentru logodnica sa. Momentele de afectiune si dragoste vor fi rezervate numai pentru senzuala mama a copiilor lui.

Scene incitante precum cele din "Troia" l-au transformat pe Brad Pitt intr-un sex-simbol. Multe femei, dar si actrite, s-au visat sa joace in astfel de roluri alaturi de actorul american. Ele nu vor ramane decat cu visele.

"Am foarte putini prieteni. Am doar o mana de prieteni apropiati, ii am aproape de mine pe membrii familiei mele si nu am fost niciodata atat de fericit. Confectionez diverse lucruri. Nu am avut o alta perioada din viata mea in care sa fi fost atat de fericit", a declarat Brad Pitt intr-un interviu pentru Esquire.

A luat decizia din respect pentru Angelina Jolie, dar si pentru copiii lor.

"Odata, am intrat in camera, Angie era acolo, iar Zahara s-a trezit si mi-a spus: Tati, nu vei incepe sa te saruti din nou cu mami, nu-i asa?", a mai spus actorul.

De altfel, Brad Pitt se mandreste cu familia sa. Pentru el, cele mai dificile momente sunt cele in care ii are departe pe copiii si pe Angelina.

"Intotdeauna mi-am spus ca, daca voi dori vreodata sa imi intemeiez o familie, o voi face la scara mare. Am vrut sa fie haos in casa. In casa noastra exista un zgomot constant, pentru ca mereu cineva chicoteste, tipa, plange sau sparge ceva".

De curand, Angelina Jolie si Brad Pitt au trecut prin momente delicate. Actrita a dezvaluit ca a suferit o dubla mastectomie. Brad si Angelina sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati si trei biologici.

Recomandari