Bombă în showbiz! Brigitte Pastramă a ajuns la Poliție!

Brigitte Pastramă l-a reclamat la Poliție pe fiul ei. Adolescentul s-ar fi aflat sub influența substantelor interzise în momentul în care s-ar fi urcat la volanul mașinii lui Brigitte.

Caz uluitor în showbiz. Brigitte Pastramă a cerut ajutorul autorităților după un eveniment care s-a produs în cursul nopții trecute și azi dimineață în familia fostei doamne Năstase., conform cancan.ro

Florin Ristei, surpriză de proporții! A scos o melodie de care nu te mai saturi să o asculți! |Video

Conform sursei precizate, care ar fi intrat în posesia unor informații exclusive legate de evenimentele incredibile care s-au produs în cursul nopții trecute și azi dimineață în familia lui Brigitte Pastramă care a sesizat autoritățile după ce fiul ei, Robert, în vârstă de 19 ani, i-ar fi furat mașina în cursul nopții. Mai mult decât atât, vedeta le-ar fi mărturisiit polițiștilor că adolescentul se afla sub influența substanțelor interzise în momentul în care ar fi comis fapta.

La scurt timp după ce polițiștii s-au deplasat la domiciliul ei Brigitte Pastramă și fiul ei Robert au fost conduși la sediul poliției, unde au dat declarații în fața oamenilor legii, care au demarat o amplă anchetă pentru stabilirea împrejurărilo în care s-ar fi produs fapta sesizată

Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viaţa. E celebru și nu te-ai fi gândit că este vorba despre el! "Dormeam cu poza lui sub pernă"

Brigitte a fost cășătorită cu Ilie Năstase din 2013, Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și marele tenismen.

După divorțul de tenismen, vedete tv s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Recent, în presă ar fi apărut zvonuri cum ca Brigitte si Florin Pastramă ar avea probleme în cuplu, lucru infirmat de cei doi, care au susținut că se înțeleg de minune.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri