Florin Ristei, surpriză de proporții! A scos o melodie de care nu te mai saturi să o asculți! |Video

Florin Ristei a pregătit o surpriză uriașă fanilor lui. Artistul a scos o melodie superbă, de care nu te mai saturi să o asculți.

Celebrul Florin Ristei le-a făcut o surpriză frumoasă fanilor lui care așteptau o nouă melodie. Artistul s-a conformat si în plin sezon estival a scos o melodie superbă, de dragoste, porivită pentru sezonul estival.

Surpriză de proporții! Bontea și Ristei s-au apucat de "copt"! Cei doi foști concurenți de la "Asia Express" pun la cale o misiune! "Ne-am apucat de “copt” ceva și nu e de mâncare"

Melodia se numește "Omul dintre ape", si se bucură deja de succes pe youtube, deși a fost lansată de doar câteva zile.

A "îmbătrânit" peste noapte! Un artist celebru a devenit de nerecunoscut de la o zi la alta ! Ai idee cine este în fotografie?

Cu această ocazie, fostul concurent de la Asia Express și-a înștiințat fanii despre noua melodie și a postat un fragment pe contul său de Instagram.

Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viaţa. E celebru și nu te-ai fi gândit că este vorba despre el! "Dormeam cu poza lui sub pernă"

Vizionați și ascultați cea mai nouă piesă a lui Florin Ristei, accesând clipul video de mai jos.

Florin Ristei este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Îl cunoști din copilărie, când ne-o prezenta pe "Dana", apoi s-a transformat într-un tânăr chipeș, talentat si admirat de toată lumea.

Incredibil! Ce preziceri a făcut Carmen Harra despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

A participat la Asia Express, unde a avut o evoluție demnă de toata aprecierea, alături de fratele său.

Ristei a făcut echipă cu fratele lui mai mare, Dan Ristei, în noul sezon Asia Express-Dumul Comorilor.

Daniela Crudu, goală pușcă! Ce cadou inedit a primit fostul "iepuraș" Playboy! |Foto

Florin, a declarat despre experiența de la Asia Express că: "Asia Express a fost cea mai tare experiență de viață de până acum."

Ultimele știri