Lidia Buble, mărturisiri despre bărbatul care i-a marcat viaţa. E celebru și nu te-ai fi gândit că este vorba despre el! "Dormeam cu poza lui sub pernă"

Lidia Buble a vorbit, într-un interviu, despre bărbatul celebru care i-a marcat viaţa. Artista a declarat că dormea cu poza lui sub pernă.

Lidia Buble a vorbit, într-un interviu, despre bărbatul celebru care i-a marcat viaţa. Artista a mărturisit că avea o mare pasiune în copilărie pentru designerul Cătălin Botezatu.

Incredibil! Ce preziceri a făcut Carmen Harra despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

“În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o față obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserica și acasă", a declarat Lidia Buble pentru kfetele.ro.

Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Mesajul matinalului dezvăluie motivul separării: "Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine"

Conform aceleeași surse, artista a mai declarat că Botezatu ar fi fost primul bărbat care i-a făcut un compliment, spunându-i ca este frumoasă.

Lidia Buble, declarații surprinzătoare! Artista susține că nu are regrete: "Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”

"Este primul om care mi-a spus asta. Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbiță în toată școală: Băi, mi-a zis Cătălin Botezatu că sunt frumoasă! Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreapta și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viață asta.

Daniela Crudu, goală pușcă! Ce cadou inedit a primit fostul "iepuraș" Playboy! |Foto

Se pare ca acele vorbe spuse de Cătalin Botezatu, Lidiei Buble ar fi marcat-o profund și i-ar fi crescut încrederea în sine.

"Vorbele alea m-au marcat, eu eram mică, nu aveam niciun plan în acest sens, el nu știa absolut nimic despre mine… Uite că vorbele lui s-au adeverit, am ajuns să fac ceea ce îmi place. Muzică m-a ales pe mine. Cătălin Botezatu este primul om care mi-a spus asta. Când materialul este bun, el simte. Recunosc că îmi place mult, este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România”, a mai spus artista, conform sursei precizate.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri