Căutare Live

Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Ce surpriză a primit din partea lui Florin Pastramă, la miezul nopții

Brigitte Pastramă a fost răsfățată la împlinirea vârstei de 44 de ani. La miezul nopții frumoasa brunetă a primit o surpriză din partea lui Florin Pastramă și a familiei.

Brigitte Pastramă a primit o surpriză la miezul nopții, la împlinirea vârstei de 44 de ani

Instagram

„Surpriza de la miezul nopții”, a scris Brigitte Pastramă în dreptul videoclipului postat pe Instagram, în care cei dragi îi urează „La mulți ani”.

Florin Pastramă a vrut să o surprindă pe frumoasa Brigitte la miezul nopții și a reușit. Alături de familie, Florin Pastramă a așteptat să se facă miezul nopții și a intrat în camera în care se afla sărbătorita.

Ce a primit Brigitte Pastramă la miezul nopții de la Florin Pastramă

Florin Pastramă a intrat în cameră cu un buchet de flori de 101 trandafiri galbeni și un tort în formă de inimioară. De asemenea, Brigitte a primit trufe și șampanie.

„Am și tort. Ia uite, cu inimioară. Ce drăguț. Aoleu! Și cu numere. De unde ați știut că-mi plac trandafirii?”, se aude Brigitte Pastramă spunând în timp ce le mulțumea celor dragi pentru surpriză.

Citește și: Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Florin Pastramă. De ce s-a ajuns la despărțire

Printre cei care i-au făcut o surpriză la miezul nopții lui Brigitte Pastramă s-a numărat și fiica ei, în vârstă de 15 ani. Ea a fost cea care a importalizat momentul și care a fotografiat-o pe mama ei.

„La mulți ani, mama!”, i-a spus Sara, fiica lui Brigitte Pastramă din fosta relație cu Ovidiu Torj.

În luna noiembrie Brigitte Pastramă își anunța despărțirea de Florin Pastramă

Se pare că relația dintre Brigitte și Florin Pastramă se află pe drumul cel bun, după c eîn urmă cu doar câteva doi luni bruneta anunța despărțirea.

Brigitte Pastramă spunea în luna noiembrie că are nevoie de o pauză de la căsnicia cu omul de afaceri.

"Am hotărât să iau o pauză, cel puțin să-mi revin nervos. Florin trebuie să-și rezolve problemele și să știe pe ce cale o ia. Eu nu m-am căsătorit cu familia lui, ci cu el”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ce legatură de rudenie este între Florin și Raluca Pastramă, soția lui Pepe

Brigitte Pastramă a continuat prin a explica că nu mai poate forma un cuplu cu Florin, din cauza atitudinii schimbătoare a acestuia.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.”, mai declara bruneta.

Cum arăta Brigitte Pastramă în adolescență

Brigitte este cunoscută de mult timp în showbiz-ul românesc, iar de-a lungul timpului vedeta a fost criticată dur pentru că și-ar fi făcut numeroase operații estetice, însă lucurile stau cu totul altfel. Acesta a postat o serie de fotografii din copilărie și adolecență pentru a arăta tuturor schimbările prin care a trecut chipul său.

Brigitte a arătat o poză cu chipul său la vârsta de 16 ani și se pare că vedeta nu s-a schimbat prea mult, deși a fost blamată de multe ori că s-a transformat din cauza operațiilor estetice. Aceasta a transmis și un mesaj celor care au judecat-o de nenumărate ori: "Că tot vorbesc gurile rele că m-am tot transformat și nu mai arăt cum m-a făcut mama. Aici aveam 16 ani", a scris Brigitte.

Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire. Actorii răspund sincer întrebărilor primite în social media în emisiunea... Marcela Fota, semn prevestitor înainte de moartea soțului! Ce i s-a întâmplat: „A fost o dimineață ca niciodată”...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x