Căutare Live

Brigitte Sfăt, operată de urgență: „Am suferit o intervenție deosebit de grea”. Care este starea ei de sănătate acum

Brigitte Sfăt a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Bruneta s-a fotografiat pe patul se spital, spunând că a avut parte de o intervenție deosebit de grea. Iată care este starea sa de sănătate.

Brigitte Sfăt a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Instagram

Brigitte Sfăt trece prin momentele dificile, la scurt timp de la anunțul făcut în privința căsniciei cu Florin Pastramă. Se pare că focoasa brunetă a fost operată de urgență, iar vestea a fost făcută publică chiar de ea, pe rețelele sociale.

Citește și: Brigitte Pastramă, surprinsă în compania altei prezențe masculine la scurt timp după despărțirea de Florin. Cine e bărbatul

Vedeta s-a fotografiat pe patul se spital, cu o branulă în mână, iar imaginea i-a îngrijorat pe prietenii din mediul virtual. Alături de fotografia publicată pe InsaStory, Brigitte Sfăt a adăugat și un mesaj total neașteptat.

Cum se simte Brigitte Sfăt după intervenția suferită

Brigitte Sfăt nu a oferit prea multe detalii despre intervenția chirurgicală la care a fost supusă, însă a transmis un mesaj complet surprinzător care face referire la Florin Pastramă, dar și la starea sa de sănătate.

Bruneta a confirmat că operația prin care a trecut a fost una destul de dificilă, însă cel mai tare o deranjează că nu a fost alături de ea cel care îi este încă soț. De altfel, vedeta a confirmat că starea ei de sănătate este una bună acum.

Citește și: Brigitte Sfăt divorțează, fiul se căsătorește! Robert Sfăt a făcut marele anunț. Cu cine își unește destinul

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a scris ea pe Insagram, vizibil afectată de tot ce i se întâmplă în ultima perioadă.

Deși nu l-a avut aproape pe Florin Pastramă, Brigitte Sfăt este bucuroasă că a putut să treacă peste acest impac cu ajutorul lui Dumnezeu. În prezent, pare că vedeta se află în continuare înternată în spital.

Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt la scurt timp de la separarea de Florin Pastramă

De curând, Brigitte Sfăt a anunțat pe toată lumea că divorțează de Florin Pastramă, bărbatul care i-a fost aproape în tot acest timp. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 3 ani și au avut parte de momente plăcute împreună, cât și neplăcute.

Aceștia au avut câteva certuri serioase de-a lungul căsniciei, însă s-au împăcat de fiecare dată, semn că iubirea învinge mereu, dar nu și de data aceasta.

La scurt timp de la anunțul separării, Brigitte Sfăt a publicat pe contul de Instagram un proverb destul de celebru, fără a face referire la cineva anume.

„Fereşte-te de lenevie

6. Du-te la furnică, leneşule;
uită-te cu băgare de seamă la căile ei şi înţelepţeşte-te!
7. Ea n-are nici căpetenie,
nici priveghetor, nici stăpân,
8. totuşi, îşi pregăteşte hrana vara
şi strânge de ale mâncării în timpul secerişului.
9. Până când vei sta culcat, leneşule?
Când te vei scula din somnul tău?
10. Să mai dormi puţin, să mai aţipeşti puţin,
să mai încrucişezi puţin mâinile ca să dormi!…
11. Şi sărăcia vine peste tine ca un hoţ
şi lipsa, ca un om înarmat.”, este mesajul pus de Brigitte Pastramă la InsaStory.

Ce relație are Radu Ștefan Bănică cu frații și cu Andreea Marin. Dezvăluiri din intimitatea familiei lor... Fiul Romaniței Iovan, premiat pentru inovație, la școală. Ce a inventat Albert Iovan...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x