Scandalui moștenirii dintre Brigitte Pastramă și fiul ei ia amploare! Cât de mare este, de fapt, averea lui Robert | Video

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei a pornit de la averea pe care tânărul o moștenește de la tatăl său. Vezi despre ce sumă este vorbă.

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei a pornit de la averea pe care tânărul o moștenește.

Fiul lui Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave. Cei doi își dispută averea.

Fostul soț al Brigittei, declarații șoc: "Ar fi bine ca ea să meargă la un doctor"

Fiul lui Brigitte Pastramă este în scandal cu mama sa, după ce aceasta l-a dat afară din casă. Tânărul a povesti în platoul de la Xtra Night Show care este de fapt, povestea lui de viață și care este moștenirea pe acre o dispută cu mama sa.

Băiatul a povestit ca a ramas orfan de tată de la vârsta de doi ani. De atunci și până la vârsta de 13 ani ar fi fost crescut de bunica lui, după cum declara Robert la Xtra Night Show., apoi a fost adus la București.

Război pe moștenire între Brigitte și fiul ei! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave! |Video

Tânărul îi reproșează mamei lui ca se gândește mai mult la bani decât la el.

După decesul primului soț al lui Brigitte, tatal lui Robert, ar fi rămas moștenire o casă din Arad, care ar fi moștenirea lui Robert si a lui Brigitte, după decesul primului ei soț, care era tatăl lui Robert, conform declarațiilor avocatei lui Brigitte.

Război pe moștenire între Brigitte și fiul ei! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave! |Video

Aceasta a explicat la Xtra NIght Show, ca acea casă ar fi fost vândută, iar cu banii s-ar fi cumpărat o casă mai mică de 79 m patrați, al cărei proprietari erau Brigitte si fiul ei Robert, doar că între timp casa a fost extinsa după ce Brigitte s-a casătorit cu Ilie Năstase.

Cum ar trebui împărțită averea și căți bani îî revin lui Robert în urma moștenirii, urmăriți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Ultimele știri