Brigitte și Florin Pastramă, ipostază tandră lângă bradul de Crăciun. Fotografia care a închis gurile rele

După un an de la căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă au ales să meargă pe drumuri diferite. Motivele care au dus la ruptură au fost dezvăluite de către brunetă, care e dezamăgită de comportamentul schimbător al soțului său. Separarea pare să nu fi durat prea mult, Brigitte este împreună cu soțul său în cea mai recentă fotografie de Crăciun.

Brigitte și Florin Pastramă, ipostază tandră lângă bradul de Crăciun. Fotografia care a închis gurile rele

Dapă ce Brigitte a cerut despărţirea şi a anunţat că renunţă la tot, Florin Pastramă nu s-a dat bătut. S-a dus peste soția sa cu întăriri ca să o convingă să nu divorţeze.

Cei doi pare să fi uitat de tensiunile ce s-au creat cu puțin timp în urmă și au decis să-și continue dragostea. Brigitte și Florin Pastramă s-au fotografiat într-o ipostază tandră lângă bradul de Crăciun. Pare că există armonie între cei doi și vor să demonstreze asta mereu pentru a închide gurile celor care îi vorbesc de rău.

De ce s-au despărțit Bigitte și Florin Pastramă?

După un an de la căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă au ales să meargă pe drumuri diferite. Motivele care au dus la ruptură au fost dezvăluite de către brunetă, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Lumea o acuză că s-a operat prea mult, dar iată cum arăta Brigitte la vârsta de 16 ani. Imagini rare cu vedeta din copilărie

"Am hotărât să iau o pauză, cel puțin să-mi revin nervos. Florin trebuie să-și rezolve problemele și să știe pe ce cale o ia. Eu nu m-am căsătorit cu familia lui, ci cu el”, a spus Brigitte și imediat a izbucnit în lacrimi.

Brigitte Pastramă a continuat prin a explica că nu mai poate forma un cuplu cu Florin, din cauza atitudinii schimbătoare a acestuia.

"Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai declarat bruneta la Antena Stars.

De asemenea, Brigitte a mărturisit că a îndurat umilințe din partea rudelor soțului său.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, denunțați la poliție. Raluca Podea a depus plângere penală pe numele celor doi

„Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție.(...) Să vii la mine în casă, să le dau bani să îi ajut și în seaara aia să trimită articol să spună că am COVID ca să îmi închidă emisiunea. Eu copilului meu i-am luat un apartament și am vrut să ii iau mobilă. Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie?”, a mai dezvăluit ea.

Ultimele știri