Bruneta cu bust amplu l-a cucerit pe marele actor. Cine e soția lui Vin Diesel și cu ce se ocupă

Paloma Jimenez i-a furat inima actorului Vin Diesel încă din 2007, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Bruneta cu bust amplu l-a cucerit pe marele actor. Cine e soția lui Vin Diesel și cu ce se ocupă

profimedia

Actorul Vin Diesel, pe numele său real Mark Sinclair Vincent, se poate lăuda cu o soție superbă. În genral, actorul este foarte discret atunci când vine vorba de viața sa personală și preferă să își țină frumoasa soție departe de ochii presei.

El a spus că preferă să adopte codul tăcerii “al lui Harrison Ford, Marlon Brandon, Robert de Niro și Al Pacino”, luând exemplu de la ceilalți mari actori de la Hollywood.

Lucruri neștiute despre Vin Diesel

Într-un interviu pentru show-ul Late Night with Conan O’Brien, actorul a explicat că și-a schimbat numele în Vin Diesel atunci când a început să lucreze ca portar pentru clubul de noapte The Tunnel, în New York.

Vin Diesel este unul dintr cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, în special pentru rolul lui Dominic Toretto din seria de filme The Fast and the Furious. De asemenea, el a jucat și în filme precum Bona de la forțele speciale, Saving Private Ryan, Boiler Room, Pitch Black și multe altele, având o carieră impresionantă în cinematografie.

Pe lângă faptul că este un actor excepțional, Vin Diesel a devenit și producător. Primul rol pe care l-a primit a fost în 1999 în filmul Awakenings. La începutul anilor 1990, el devine producător, iar primul său film este Multi-Facial, film pentru care a fost nominalizat și la festivalul de la Cannes în 1995.

Actorul are un frate geamăn, pe nume Paul, o soră pe nume Samantha și un frate mai mare, Tim. Ceea ce puțini știu despre Vin Diesel este că el se descrie ca fiind o persoană de culoare, având rădăcini italiene, dar și o etnie ambiguă. El nu și-a cunoscut taăl biologic și a fost crescut de tatăl său vitreg afro-american.

Vin Diesel este un fan înrăit al jocului Dungeons and Dragons, joc pe care l-a jucat timp de 20 de ani și care l-a inspirat să scrie o carte despre asta.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cine este soția lui Vin Diesel

Vin Diesel și fotomodelul Paloma Jimenez s-au cunoscut în 2007 și de atunci au rămas împreună. Cei doi au împreună trei copii, pe micuța Hania Riley, în vârstă de 13 ani, Vincent Sinclair, în vârstă de 11 ani, și încă o fetiță pe nume Pauline, în vârstă de 6 ani. Micuța Pauline a primit acest nume după numele pretenului și colegului tatălui ei, Paul Walker, care a decedat în 2013 din cauza unui accident rutier.

Paloma, în vârstă de 37 de ani, este un model de origine mexicană și de-a lungul timpului a colaborat cu multe companii de top, precum Pantene, Honda și Coca-Cola, devenind imaginea campaniilor publicitare. De asemenea, ea a lucrat la agenții de modă renumite precum Look Models of Mexico și ID Model Management. Frumoasa brunetă are un corp de invidiat, cu o siluetă suplă, chiar și după ce i-a născut pe cei trei copii ai lor.

Chiar dacă Paloma și Vin Diesel nu sunt căsătoriți, ei formează un cuplu minunat și împreună cu cei trei copii ai lor sunt o familie fericită.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri