Jojo, actrița din ”Liber ca pasărea cerului”, e în doliu! Bunica ei a murit: ”Ne e greu să ne obișnuim cu ideea că nu mai e!”

Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, actrița din serialul ”Liber ca pasărea cerului”, trece prin momente dificile, după ce bunica ei a murit astăzi. 

Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, actrița din serialul ”Liber ca pasărea cerului”, trece prin momente dificile, după ce bunica ei a murit astăzi.

Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Citește și: Acel moment când avocatul îți spune că ai devenit bogată după divorț: „Stela, ești Regina Centrului Vechi!”

”Astăzi a plecat spre cer bunica mea, Ana. Deși știam de atâta vreme că se va întâmplă ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea. Eu știu că mamaie ne vede chiar acum, și că ne-a văzut toată ziua făcând toate pregătirile și știe cât de mult o iubim. În ultimele săptămâni la spital, am încurajat-o în fiecare clipă. I-am zis că Dumnezeu e mare, și că ea va merge în lumina și asta voi spune în continuare până când sufletul ei își va găși odihnă. Dumnezeu e mare, Dumnezeu e bun, și tu ai fost un om bun și ești un spirit bun mamaie! Vei merge în lumina și te vei întâlni cu entități de lumină, cu îngerii. Iar noi te iubim toți și ne gândim în fiecare clipă la ține.

Citește și: Cătălina Grama- Jojo a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă: „Dacă în acest moment vă aflați într-un impas...”

O să-ți spun ce ti-am spus zilnic: gândește-te la Ceahlău, gândește-te la ogorul de sus de la străbunica, la cireșul din spatele ogorului, la cum culegeam noi gălbenele pentru ceai și mă învățai să fac coronițe. La Toaca și Panaghia care ne priveau dintre nori și la tot ce e mai frumos în viață: norii de pe cer, trandafirii de dulceață, nucul din grădina de la tanti. Tu o să le veghezi pe toate mamaie, și pe noi! Odihnește-te în pace! Îți mulțumim că ne-ai iubit și ne-ai crescut pe toți!”, a scris actrița pe Facebook.

Ultimele știri