Căutare Live

Când își va boteza Nicole Cherry fetița și ce mare eveniment va mai organiza în aceeași zi. Cum se simte în rolul de mămică

Nicole Cherry a făcut dezvăluiri impresionante cu privire la data în care îi propune să își boteze fetița. Iată ce a mărturisit frumoasa cântăreață.

Când își va boteza Nicole Cherry fetița și ce mare eveniment va mai organiza în aceeași zi. Cum se simte în rolul de mămică

Instagram

Nicole Cherry a concertat de curând în deschidere la Maluma, iar experiența aceasta a făcut-o foarte fericită, ea fiind o fană declarată a artistului. Cântăreața româncă a dezvăluit faptul că își plănuiește să își boteze fetița în luna mai, atunci când vrea să se și cunune și iubitul ei, Florin Popa.

„A fost evenimentul cel mai complex, copleșitor și, pot spune, etalon pentru cariera mea. Le mulțumesc organizatorilor, pentru că m-au ales și publicului, care a fost atât de încântat să mă vadă și să mă audă”, spune Nicole Cherry pentru click.ro.

Nicole Cherry, despre botezul fiicei sale. Ce a dezvăluit cântăreața

Cântăreața Nicole Cherry a spus că de când a devenit mamă este foarte fericită și simt că i se potrivește de minune acest rol. Iată ce declarații a făcut artista care a lansat de curând hit-ul muzical „Florile tale”.

Citește și: Cât de schimbată este Nicole Cherry la două luni de când a născut. Ce ținută transparentă a ales să poarte artista

„Mă simt extraordinar, este cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viață. Mi-am dorit să fiu mamă tânără, chiar de fetiță întâi, iar tot acest bine, din prezent, mă face să declar că sunt cel mai binecuvântat om de pe lumea asta. Clar, viața mea de acum s-a schimbat, sunt mult mai responsabilă, dedicată fetiței noastre, cu tot ce înseamnă implicarea mea și a lui Florin, pentru a o crește și a o îngriji cât mai bine pe Anastasia. Nu pot spune că trec sau am trecut prin momente grele, ci doar mă adaptez, care se bucură de un succes imens”, spune ea pentru sursa citată mai sus.

Cum a devenit Nicole Cherry cunoscută și cine este Florin Popa

Nicole Cherry a devenit cunoscută în anul 2013, pe vremea când era o puștoaică de gimnaziu. În vara anului 2013 piesa Memories răsuna la radio-uri.

„Mi-am dorit foarte mult ca „Memories' să aibă succes, însă mă aşteptam să dureze un pic mai mult. M-am înarmat cu răbdare şi putere de a merge mai departe, eram hotărâtă să îmi urmez visul până la capăt. În perioada examenelor a fost puţin mai dificil, m-am împărţit între şcoală şi studio, am avut un program foarte strict. După şcoală mergeam la studio două, trei ore, ajun­geam acasă, mă odihneam puţin şi mă apucam de învăţat pentru examen”, povestea Nicole Cherry în anul 2013 într-un interviu pentru VIVA!

Citește și: Nicole Cherry, ipostaza emoționantă în care a apărut alături de fetița ei, la două luni de când a venit pe lume. Ce frumoasă este

Florin Popa este un om de afaceri cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry, însă încă de la începutul relației cântăreața a precizat că această diferență este chiar pe placul ei.

"Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”, a declarat Nicole Cherry într-un interviu pentru VIVA!.

Jador, implicat într-un scandal. Ce s-a întâmplat, după ce la Filarmonica Banatul Timișoara a fost anunțat un concert de... Steven Seagal cel mai aprig susținător al lui Vladimir Putin. Cum și-a serbat ziua de naștere „Vă iubesc, la bine și la ...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x