Când se întoarce Andreea Bălan pe scenă! Artista a mărturisit în direct: ”Nu mi-am pierdut vocea, dar am mai multe restricții!”

A trecut prin momente dificile după operația de cezariană în timpul căreia a făcut un stop cardio-respirator, iar acum Andreea Bălan a vorbit, la Xtra Night Show, despre cele mai dificile momente din viața ei. 

A trecut prin momente dificile după operația de cezariană în timpul căreia a făcut un stop cardio-respirator, iar acum Andreea Bălan a vorbit, la Xtra Night Show, despre cele mai dificile momente din viața ei.

A mărturisit că a trecut prin momente dificile și că care restricții mai multe decât în cazul unei simple operații de cezariană, dar în curând va reveni pe scenă. Peste câteva luni, mai exact, dar nu va mai face prizele care au consacrat-o.

”Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. Pot să cânt, nu mi-am pierdut vocea și mâine dacă aș avea concert aș putea să cânt. Am mai multe restricții decât la o operație de cezarină normală. Nu pot să fac toate acele acrobații alături de Petrișor. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”, a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

De asemenea, Andreea Bălan a vorbit și despre interviul pe care l-a dat pe patul de spital și care i-a adus multe critici.

”Când am vorbit prima oară la tine în emisiune, eram plină de analgezice, să nu mă doară. Acasă, am avut o cădere. Atunci mi-a zis George cum s-a văzut, din punctul lui și al familiei de vedere.

Eu am fost inconștientă două zile. M-am trezit în salon, deși înțeleg că la Terapie Intensivă am fost vizitată și chiar am vorbit cu doctorii și cu familia, dar nu țin minte absolut nimic. Practic, amintirile mele datează din salon. Mi-au explicat medicii că am fost un caz foarte rar, unul la 80.000. Mie mi s-a părut foarte tare, întotdeauna mi-a plăcut să fiu specială....n-am realizat”, a mai povestit Andreea Bălan.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri