Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Andreea Bălan, despre interviul dat de pe patul de spital: „Eram plină de analgezice. Mi se parea că e cool, n-am realizat...”

Andreea Bălan vorbit despre starea de sănătate în care se afla în momentul când a dat interviul dat de pe patul de spital. ”Eram plină de analgezice. Mi se parea că e cool, n-am realizat. Acasă am avut o cădere”, a explicat artista.

Andreea Bălan vorbit despre starea de sănătate în care se afla în momentul când a dat interviul dat de pe patul de spital. ”Eram plină de analgezice. Mi se parea că e cool, n-am realizat. Acasă am avut o cădere”, a explicat artista.

Primul interviu acordat de Andreea Bălan emisiunii „Xtra Night Show” a fost la nici 48 de ore după ce artista fusese la un pas de moarte, în urma unei complicații apărute în timpul nașterii. În această seară, Andreea a explicat ce se întâmpla cu ea în acele momente.

„Când am vorbit prima oară la tine în emisiune, eram plină de analgezice, să nu mă doară. Acasă, am avut o cădere. Atunci mi-a zis George cum s-a văzut, din punctul lui și al familiei de vedere.

Eu am fost inconștientă două zile. M-am trezit în salon, deși înțeleg că la Terapie Intensivă am fost vizitată și chiar am vorbit cu doctorii și cu familia, dar nu țin minte absolut nimic. Practic, amintirile mele datează din salon. Mi-au explicat medicii că am fost un caz foarte rar, unul la 80.000. Mie mi s-a părut foarte tare, întotdeauna mi-a plăcut să fiu specială....n-am realizat”, a povestit Andreea Bălan.