Carmen Electra a pozat goală în cadă. Cum arată ''rivala'' Pamelei Anderson din ''Baywatch''

Carmen Electra este obișnuită să fie admirată în toată splendoarea. Pentru că toată viața și-a pus în evidență formele impresionante, vedeta a oferit noi cadre spectaculoase. Rivala Pamelei Anderson din ''Baywatch'' a pozat goală în cadă.

Carmen Electra a jucat în ''Baywatch''

profimediaimages.ro

Carmen Electra și-a surprins plăcut fanii cu o nouă ipostază provocatoare. Diva este cunoscută pentru aparițiile sale incendiare, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel. Recent, blondina s-a lăsat fotografiată goală în întregime în cadă.

Carmen Electra, ''rivala'' Pamelei Anderson din ''Baywatch'' a pozat într-o ipostază provocatoare în baia proprie

Carmen Electra sau Tara Leigh Patrick, după numele său real, și-a pus pe jar prietenii virtuali de pe Instagram. Milioane de oameni care o urmăresc și îi apreciază postările au avut ocazia să-și vadă vedeta preferată într-o ipostază de-a dreptul incendiară. Nu degeaba Carmen Electra este rivala Pamelei Anderson din serialul Baywatch. La fel ca adversara ei, starleta nu ezită să lase inhibițiile deoparte și să renunțe la haine.

Vezi mai multe imagini cu actrița Carmen Electra în GALERIA FOTO

Actrița nu s-a sfiit să le arate fanilor imagini din intimitatea casei. Faimosul iepuraș a apărut în fața susținătorilor săi complet dezbrăcată, în timp ce se pregătea de o baie bună. Carmen Electra s-a arătat în toată splendoarea, lăsând la vedere trupul impecabil. Cada i-a acoperit foarte puțin zonele intime, stârnind curiozitatea publicului masculin.

Carmen Electra a ajuns în atenția publicului odată ce și-a făcut apariția în celebrul serial american ''Baywatch'', unde a fost văzută alături de Pamela Anderson. Cele două femei irezistibile, pe atunci adolescente, au impresionat încă din primul moment cu aspectul lor. Ele arătau impecabil în deja celebrele costume de baie roșii dintr-o singură piesă. Carmen Electra făcea furori în anii '90 cu personajul său Lani McKenzie.

Citește și: De ce refuză Pamela Anderson să mai folosească Instagram, Facebook și Twitter. Vedeta a șocat cu afirmațiile sale

Însă supermodelul dovedește că vârsta este doar un număr. Chiar dacă anii au trecut, Carmen Electra arată de fiecare dată că este într-o formă fizică de invidiat.

Deși a ajuns la vârsta de 48 de ani, ea nu dă semne de îmbătrânire. Se pare că starul din Baywatch și-a păstrat intactă frumusețea. Carmen Electra se laudă cu un trup de zeiță și un chip lipsit de imperfecțiuni.

Ultimele știri