Carmen Grebenișan, fosta concurentă Asia Express, și-a sărbătorit ziua de naștere. Fotografia în ipostaze tandre alături de iubit

Frumoasa Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la Asia Express, și-a sărbătorit ziua de naștere ieri, alături de cel mai important bărbat din viața ei.

Celebrul influencer se bucură de câteva zile de relaxare alături de cel mai important bărbat din viața ei.

Antena 1

Carmen Grebenișan a împlinit frumoasa vârstă de 28 ani și a sărbătorit alături de iubitul ei, Alex Militaru, în Vama Veche. Celebrul influencer se bucură de câteva zile de relaxare alături de cel mai important bărbat din viața ei.

Carmen Grebenișan și-a sărbătorit ziua de naștere

Fotografia în ipostaze tandre a atras atenția fanilor și mulți dintre urmăritorii ei au felicitate-o în comentarii și i-au făcut urări de ziua ei. În fotografie, Carmen apare în costum de baie, purtând o cămașă alba pe deasupra, iar Alex, iubitul ei este în pantaloni scurți de plajă și un tricou alb. Cei doi se sărută pasional, îmbrățișați pe marginea piscinei din complexul din Vama Veche unde sunt cazați.

Fanii au înroșit butonul de like, fiind foarte încântați să vadă frumosul cuplu. Carmen postează adesea fotografii din vacanță, de la sala de sport sau de la restaurantele ei preferate. Cu toate acestea, ea încearcă să-și țină viața personoală, pe cât se poate, departe de ochii curioșilor.

Citește și: Carmen Grebenișan a pus o poză cu iubitul, însă fanii se așteptau la altcineva. Fosta concurentă de la Asia Express, noi dezvăluiri despre relația cu Florin Ristei

Cine este iubitul lui Carmen Grebenișan

Carmen și Alex s-au cunoscut în urmă cu 4 ani, pe când Carmen era într-o relație cu altcineva. Cei doi au fost amici, dar, cu timpul lucrurile dintre ei au evoluat și s-au transformat în ceea ce mulți fani consideră a fi relația perfectă.

Perioada pandemiei a fost un test pentru proaspătul cuplu, format după ce Carmen s-a întors din Asia Express. Ea și Alex au locuit în apartamentul iubitului său, în București. Astfel, au reușit să se cunoască mai bine și se pare că dragostea lor a înflorit. Nu doar că au trecut cu brio testul izolării la domiciliu, ci au ajuns să facă și pasul următor. Alex Militaru n-a mai stat pe gânduri și, convins fiind că și-a găsit jumătatea perfectă, a cerut-o în căsătorie pe Carmen Grebenișan, în luna august 2020.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei ar putea fi un impediment, de vreme ce Carmen Grebenișan are 28 de ani, iar Alex Militaru are 25 de ani, cei doi par că se înțeleg minunat și se pregătesc de căsătorie, după 1 an de logodnă.

Citește și: Cum se menține în formă Carmen Grebenișan. Fosta concurentă Asia Express a dezvăluit secretul

„Sunt una dintre persoanele norocoase. Mă bucur că stau în izolare cu el. Acesta este momentul ce ne poate apropia sau ne poate îndepărta. Este un test.

Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a spus Carmen Grebenișan, în luna martie 2020, atunci când epidemia de coronavirus din România a început să capete proporții îngrijorătoare și vedeta a ales să se izoleze.

Ultimele știri