Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cum se menține în formă Carmen Grebenișan. Fosta concurentă Asia Express a dezvăluit secretul

Carmen Grebenișan, fosta concurentă Asia Express, este într-o formă de zile mari și a împărtășit cu toți cei 690.000 de urmăritori de pe Instagram secretele sale pentru o siluetă superbă.

Cum se menține în formă Carmen Grebenișan. Fosta concurentă Asia Express a dezvăluit secretul

instagram

Carmen Grebenișan, care a participat la Asia Express alături de Alina Ceușan, are o siluetă suplă, lucrată la sală. La cei 28 de ani ai săi, vloggerița își face timp foarte des pentru antrenamentele sportive care o ajută să se păstreze în formă.

Pe lângă frumusețea chipului pe care frumoasa roșcată știe cum să și-l păstreze mereu tânăr și luminos, Carmen are un corp superb. Ea reușește să se mențină în formă pentru că face mult sport și are o dietă bazată pe legume, eliminând aproape în totalitate condimentele.

Cum se menține în formă Carmen Grebenișan

Carmen le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram într-un story de toamna trecută că ea suferă de gastrită cronicizată, din cauza bacteriei Helicobacter, potrivit playtech.ro. Din cauza bolii, dar și pentru că dorește să facă acest lucru, fosta concurentă Asia Express urmează un stil de viață sănătos.

Boala cu care se confrunta vedeta are simptome supărătoare, precum scădere bruscă în greutate, arsuri gastrice și dureri abdominale grave. Pe lângă schema de tratatment pe care a urmat-o, Carmen a renunțat la mâncăruri de presupun multe condimente, prăjeli, îndulcitori, dar și la consumul de tutun și alcool.

Carmen a explicat în amănunt ce presupune regimul ei, despre care spune ca dă roade și pe care-l ține cu strictețe.

Citește și: Ce dietă urmează Carmen Grebenișan. Vedeta s-a dezbrăcat de secrete, dar și de haine | Foto

"Sunt atât de fericită că este prima zi fără pansament gastric. Este prima zi fără acid gastric, fără reflux. Am mâncat foarte corect. Tot am luat în considerare", spunea Carmen pe InstaStory.

Carmen face exerciții fizice destul de des și postează adesea fotografii cu ea în ținute sport pe contul său de Instagram, aratându-le urmăritorilor cum reușește să se mențină în formă.

Povestea dragoste dintre Carmen și logodnicul ei

Deși s-a speculat o vreme că între Carmen și Florin Ristei ar fi mai mult decât o relație de prietenie, aceasta a negat totul și a mărturisit că după experiența Asia Express are un nou iubit.

Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a spus Carmen Grebenișan, în luna martie a anului 2020, atunci când epidemia de coronavirus din România a început să capete proporții îngrijorătoare și vedeta a ales să se izoleze. Carmen are 28 de ani, iar Alex, logodnicul ei, are 25 de ani.

Cei doi au locuit în apartamentul iubitului său, în București. Iată totuși că timpul a trecut și cei doi nu doar că au trecut cu brio testul izolării la domiciliu, ci au ajuns să facă și pasul următor. Alex Militaru n-a mai stat pe gânduri și, convins fiind că și-a găsit jumătatea perfectă, a cerut-o în căsătorie pe Carmen Grebenișan, în august 2020.

Tânăra nu ratează vreo ocazie ca să arate tuturor, prin intermediul fotografiilor și al diferitelor clipuri video, cât este de fericită alături de Alex Militaru.

Citește și: Cine este, de fapt, iubitul lui Carmen Grebenișan. Ce relație are cu Florin Ristei

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe vremea când Carmen Grebenișan forma un cuplu cu fostul iubit. Cei doi au fost amici și, ulterior, lucrurile dintre ei au evoluat și s-au transformat în ceea ce mulți fani consideră a fi relația perfecta.

Urmărește sezonul 3 din Asia Express, în reluare, din 14 ianuarie, imediat după serialul Adela, și vineri și sâmbătă de la 20.30!

Recomandari