Antena Căutare

Carmen Simionescu, mărturisiri despre cum își va petrece Crăciunul: ”Voi merge la bunici și mă bucur că voi petrece timp cu mătușile și verii mei!”

Carmen Simionescu, frumoasa concurentă de la ”Te cunosc de undeva!”, a vorbit depre modul în care își va petrece Crăciunul și, mai mult de atât, a dezvăluit că este as în bucătărie.

Carmen Simionescu, frumoasa concurentă de la ”Te cunosc de undeva!”, a vorbit depre modul în care își va petrece Crăciunul și, mai mult de atât, a dezvăluit că este as în bucătărie.


Ce îţi doreşti în acest an de Crăciun?

Îmi doresc să am familia lângă mine, ca în fiecare an şi să luăm masă împreună, aşa cum obişnuim.

Unde îţi vei petrece Crăciunul?

Ziua de Crăciun o voi petrece la casă bunicilor împreună cu numeroasă mea familie. Sunt tare bucuroasă că voi mai petrece puţin timp împreună cu mătuşile şi verii pe care îi văd rar. Iar noaptea de Crăciun, probabil voi ieşi cu prietenii la un party.


Găteşti pentru masă de Crăciun? Dă-ne o reţeta preparată de tine pentru această perioadă


Toate femeile din familia mea sunt as în bucătărie. Şi fac de la cozonaci la pomana porcului. De la tobă, slănină şi plăcinte până la cele mai sofisticate preparate le găseşti la noi pe masă în ziua de Crăciun! Cu aşa bucătărese nu mai am nevoie să ştiu să gătesc.

Cum îl aşteptai pe Moş Crăciun în copilărie?


Oh... Eram înnebunită. Îmi lustruiam ghetuţele de cel puţin cinci ori, îi făceam o scrisoare scurtă, dar nu uităm niciodată să îi cer sănătate şi fericire! Apoi adormeam sperând că îl voi auzi când va veni să-mi aducă darurile şi că îl voi prinde în flagrant. Până când am crescut şi am aflat de la colegii mei că Moşul nu există şi am devenit spiriduşul mamei mele care o ajută să aşeze cadourile pentru frăţiorul şi surioara mea!

Care a fost cel mai aşteptat cadou de Crăciun? L-ai primit?

Pe la 8 ani, mi-am dorit enorm o pereche de patine roz cu siret. Şi le-am primit! :)

O povestire/moment de Crăciun de care îţi aduci aminte.

Nu ştiu... În fiecare an mi-era frică să mă urc pe porc... Acel obicei ciudat nu l-am înţeles niciodată.

FOTO: Mai sexy de atât nu se poate! Flavia Mihășan, surprinsă în ipostaze incendiare! Cum a pozat vecina de la ”Neatza”... Crăciun fără preparate tradiționale pentru Flavia Mihășan! Ce delicatese va pune pe masă vecina sexy de la Neatza...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x