Caroline Vreeland a ridicat gradele din termometru cu un costum de baie ultra-hot. Cum a apărut pe plajele din Tulum

Caroline Vreeland a atras obiectivele camerelor foto mai ceva ca un magnet când a apărut pe plajele din Tulum într-un costum de baie ultra-decupat.

Caroline Vreeland a pozat pentru Vogue Italia, CR Fashion Book, Harper's Bazaar Rusia și a prezentat moda la Milano, pentru designerul Marco De Vincenzo

Profimedia

Strănepoata legendarei creatoare de modă Diana Vreeland își petrece vacanța în Tulum, una dintre destinațiile favorite ale vedetelor de pretutindeni.

Într-un costum de baie negru, foarte decupat și doar cu o fâșie de material în partea intimă, Caroline s-a transformat într-o țintă a fotografilor mondeni, care au imortalizat-o din toate unghiurile.

VEZI IMAGINI ÎN COSTUM DE BAIE ÎN GALERIA FOTO.

Tânăra de 33 de ani care se laudă cu reușitele în plan muzical și cinematografic, dar și cu scurta carieră în lumea modei este căsătorită cu Nicolas Rico, un bogătaș al cărui stil de viață se potrivește perfect cu al ei.

Citește și: Delia, cu posteriorul la vedere pe plajă, în Maldive. Imaginea care îi evidențiază trupul de invidiat

Împreună cu grupul de prieteni, Caroline Vreeland și soțul s-au bucurat de vremea perfectă pentru plajă și de valuri, ignorând angajații publicațiilor mondene.

Cine este Caroline Vreeland și cum a ajuns celebră

Cu o avere estimată la 5 milioane de dolari, Caroline Vreeland este fiica lui Daisy Vreeland și Michael Zickerick. A trăit primii patru ani în Ambasada Germaniei din Kingston, iar după ce părinții ei au divorțat, s-a mutat cu mama ei într-un ahsram din nordul statului New York.

Pasionată de arte, după absolvirea liceului, și-a încercat norocul în Los Angeles pentru a urma o carieră muzicală și una de model. Trăsăturile ariene i-au garantat succesul, iar Caroline a ajuns să semneze contracte atât cu o casă de producție, cât și cu o agenție de modele.

Citește și: Puțini ar ghici ce job luxos are Tess Holliday. Cum a reușit să strângă o avere impresionantă cu ajutorul trupului

A pozat pentru Vogue Italia, CR Fashion Book, Harper's Bazaar Rusia și a prezentat moda la Milano, pentru designerul Marco De Vincenzo. Deși numele ei nu este cunoscut pe scena internațională, anul trecut ea a cântat pentru Familia Regală din Monaco.

S-a căsătorit în timpul pandemiei, iar la nuntă au participat doar 10 ivitați, contrar tuturor așteptărilor celor care o cunoșteau și știau că iubește evenimentele grandioase.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri