Cum se distrează copiii bogați ai miliardarilor. În ce lux trăiesc moștenitorii asiatici

Un grup de tineri asiatici și asiatici-americani extrem de bogați din Los Angeles prezintă prin intermediului serialului "Bling Empire" viața luxoasă pe care o trăiesc și modul prin care își petrec timpul.

Serialul "Bling Empire" a fost lansat anul acesta pe 15 ianuarie

Serialul "Bling Empire" a fost lansat anul acesta pe 15 ianuarie, are doar un sezon și poate fi urmărit pe Netflix.

Serialul este foarte asemănător cu filmul "Crazy Rich Asians" din 2018, însă urmărește și modelul emisiunii surorilor Kardashians, numit "Keeping Up With the Kardashians". Producția pune accent pe viețile pline de farmec a lui Kane Lim și ale prietenilor săi. Protagonistul este fiul unui miliardar din Singapore.

Moștenitorul în vârstă de 30 de ani a crescut în Singapore, unde familia sa și-a câștigat averea din industria petrolului, transport maritim, cisterne și imobiliare, dar adevărata sa pasiune este moda.

Citește și: Topul 10 cele mai bogate femeie din lume. Cum au devenit miliardare

Pagina de Instagram a lui Kane este plină de fotografii cu el în timp ce își realizează propriile haine și accesorii de designer, iar acest lucru l-a ajutat să câștige mai mult de 183.000 de urmăritori, relatează Dailymail.

În ce lux trăiesc moștenitorii asiatici

Kane Lim se bucură de o avere enormă, iar în cadrul emisiunii el își prezintă colecția de bunuri, printre care și cea de pantofi, care costă mai mult de 365.000 de dolari. De asemenea, acesta a crescut într-o familie ce avea o situație financiară foarte bună, însă tatăl său nu a pus accent pe acest lucru și îl trimitea cu autobuzul public la școală.

„Nu ne-a oferit niciodată șoferi pentru noi sau luxuri în viață, ci doar necesități, cum ar fi cea mai bună educație, mâncare și călătorii”, a spus Kane Lim.

Citește și: Elon Musk l-a întrecut pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume. Ce avere fantastică are

În urmă cu nouă ani, Kate s-a mutat din Singapore în Los Angeles, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să se concentreze pe averea familiei și să o sporească. Acesta a declarată pentru VoyageLA că avea doar 17 ani când a luat un „mic împrumut” de la tatăl său și a început să investească în propria afacere.

Tânărul a reușit să îi înapoieze banii tatălui său în doar câteva luni, iar la vârsta de 20 de ani a câștigat primul milion.

Cine este cel mai bun prieten al lui Kane Lim

Un alt protagonist al filmului este și Kevin Taejin Kreider. Acesta s-a născut în Coreea, dar a fost adoptat de o familie din Philadelphia încă de când era copil, iar întâlnirea cu Kane și prietenii săi i-au schimbat complet perspectiva asupra vieții.

„Nu am întâlnit niciodată un miliardar în viața mea până când l-am cunoscut pe Kane”, a mărturisit Kevin Tawjin Kreider.

Cel mai bun prieten al lui Kane mărturisește în cadrul reality show că fiul miliardarului din Singapore deține mai multe centre comerciale din Sud-Estul Asiei, însă are și mai multe afaceri de imobiliare.

„Există atât de mulți asiatici nebuni și bogați în Los Angeles”, explică Kevin Tawjin Kreider în cadrul emisiunii.

În serial își face apariția și Anna Shay, fiica regretaului om de afaceri și miliardar, Edward Shay. Aceasta prezintă în cadrul emisiunii cele mai frumoase și luxoase momente din viața ei, precum hainele de designeri cunoscuți, avioanele personale, plimbările prin cele mai exotice și scumpe destinații.

Banii nu reprezintă o problemă pentru Anna Shay, iar averea sa este estimată la 600 milioane de dolari, fiind unul din cei mai bogați membrii ai distribuției.

În premierea serialului, protagonistul și o prietenă de-a lui, Kelly Mi Li, zboară împreună la Paris și îi cumpără un inele de la unul din cele mai luxoase magazine de bijuterii din Franța.

Ultimele știri