Cât a costat rochia pe care a purtat-o Carrie Symonds la nunta cu Boris Johnson. Nimeni nu se aștepta la un astfel de preț

Au ieșit la iveală câteva secrete bine păzite din spatele nunții lui Boris Johnson cu Carrie Symonds, tânăra de 33 de ani. Se pare că premierul Marii Britanii a investit cel mai puțin în mireasă. Cât a costat rochia pe care a purtat-o soția sa.

Carrie Symonds și Boris Johnson la nuntă

Getty

Cei doi au o relație din 2018, sunt logodiți din 2019, însă au amânat nunta, din cauza pandemiei de Covid-19. The Sun a scris pe 29 mai 2021 că Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, cunocut pentru viaţa sa amoroasă agitată, s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds, în vârstă de 33 de ani, la Catedrala catolică din Westminster, în faţa unor prieteni apropiai şi părinţi.

Boris Johnson este cel de-al doilea preimier britanic care se căsătoreşte în timpul mandatului, după Robert Jenkinson, în 1822. Cuplul aştepta de mai multe luni să se unească, după ce planul de anul trecut al căsătoriei a fost amânat din cauza lock-downului. Logodiţi din decembrie 2019, noii soţi sunt părinţii unui băiat în vârstă de un an, Wilfred, potrivit news.ro.

Citește și: Cât a costat nunta extravagantă a Melaniei Trump cu Donald Trump. Magnatul a scos din buzunar o sumă colosală

Cât a costat rochia de mireasă a lui Carrie Symonds, soția lui Boris Johnson

Dacă mulți s-ar fi așteptat ca rochia soției lui Boris Johnson să coste o avere, având în vedere că soțul său este premierul Marii Britanii, Carrie a destrămat viziunea tuturor. Aceasta nu a ales o rochie de mireasă scumpă, ci a investit extrem de puțin în cel mai important moment din viața sa.

Carrie Symonds a închiriat rochia în valoare de 2.800 lire sterline pentru doar 45 de lire starline, potrivit The Sun. Aceasta a îmbrăcat în cea mai importantă zi din viața sa o rochie hippy semnată de designer, care a costat în jur de 255 de lei.

De cealaltă parte, Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, a îmbrăcat un costum și o cravată albastră, a căror valoarea nu a fost dată publicității.

Citește și: Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată. Logodnica sa a născut un băiat perfect sănătos

Potrivit Daily Mail , aproximativ 30 de invitaţi au asistat la ceremonie, maximum autorizat în prezent, în centrul Londrei, chemaţi în ultimul moment. Boris Johnson a fost căsătorit de două ori înainte. El are patru copii cu prima sa soţie, avocata Marina Wheeler, de care s-a despărţit în 2018.

Carrie Symonds, actuala soție a premierului, i-a dăruit și ea un copil lui Boris Johnson, în aprilie 2020. Acea perioadă a fost marcată și de infectarea premierului cu SARS-CoV-2. Tocmai de aceea, copilul a primit numele medicului care l-a îngrijit pe premierul care s-a aflat la terapie intensivă. Astfel băiatul lui Carrie se numește Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. A fost pentru prima dată în ultimii 20 de ani, când un premier britanic a devenit tată în timp ce își exercita funcția.

Citește și: Dezvăluiri de la asistenta lui Boris Johnson: „A fost un paccient ca oricare altul”

Boris Johnson este cel de-al doilea preimier britanic care se căsătoreşte în timpul mandatului, după Robert Jenkinson, în 1822. Cuplul aştepta de mai multe luni să se unească, după ce planul iniţial al căsătoriei anul trecut a fost amânat din cauza pandemiei covid-19. Logodiţi din decembrie 2019, noii soţi sunt părinţiiunui băat în vârstă de un an, Wilfred, potrivit news.ro.

Ultimele știri