Antena Căutare

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată. Logodnica sa a născut un băiat perfect sănătos

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tătic. Logodnica lui, Carrie Symonds, a născut, în această dimineață, un băiețel perfect sănătos. 

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată. Logodnica sa a născut un băiat perfect sănătos
Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată. Logodnica sa a născut un băiat perfect sănătos

Copilul lui Boris Johnson şi al lui Carrie Symonds s-a născut la un spital din Londra, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului, relatează CNN.

”Primul ministru și doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiat sănătos la un spital din Londra în această dimineață. Atât mama cât și bebelușul sunt foarte bine”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Boris Johnson refuză să rişte un nou ”vârf” al epidemiei covid-19 prin relaxarea izolării şi nu spune când va face acest lucru

De asemenea, acesta a ținut să precizeze că ”primul ministru și doamna Symonds ar dori să mulțumească echipei fantastice de la maternitatea din sistemul public de sănătate”.

Dezvăluiri de la asistenta lui Boris Johnson: „A fost un paccient ca oricare altul”

Boris Johnson a fost diagnosticat cu COVID-19

Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat la spitalul St Thomas din Londra la începutul lunii aprilie, după ce a acuzat febră şi tuse persistente. Ba mai mult, el a fost transferat la terapie intensivă, unde a primit oxigen, dar nu a fost conectat la un aparat de ventilaţie. Zilele trecute, însă, el a fost externat, iar starea lui de sănătate este bună în aceste momente.


Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, criticat dur după ce vizitează un spital fără mască de protecţie... Dramatic! Peste 700 de persoane au murit după ce s-au otrăvit cu alcool, crezând că vor fi protejate de coronavirus. Exp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x