Căutare Live

Cât a crescut băiețelul Mirelei Vaida. Imaginea adorabilă cu mezinul familiei, publicată de prezentatoare

Mirela Vaida este mândra mamă a trei copii. Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct își ține la curent fanii în ceea ce privește activitățile familiei sale.

Mirela Vaida este mândra mamă a trei copii

Antena 1 & Instagram

Mirela Vaida este mama a trei copii: Carla în vârstă de 6 ani, Vladimir în vârstă de aproape 5 ani și Tudor Ștefan, de aproape 2 ani. Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct și concurenta de la Te cunosc de undeva! se mândrește cu micuții ei și publică imagini adorabile.

Cea mai recentă fotografie publicată de Mirela Vaida cu mezinul familiei este una de-a dreptul adorabilă, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Cum arată Tudor Ștefan, mezinul Mirelei Vaida

Tudor Ștefan, micuțul născut pe 10 aprilie 2019, este protagonistul mai multor peripeții, iar vedeta tratează cu mult umor aceste situații. În fotografia postată de Mirela Vaida, micuțul apare alături de pisica familiei:

„Tocmai voia să bage pisica în toaletă!! Of, Doamnee...Noroc că l-am prins! Altfel, ei doi sunt cei mai buni prieteni!”, a povestit Mirela Vaida, postând adorabila imagine.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Mirela Vaida, spectacol pe ritmuri latino, transformată în Ricky Martin

Fanii s-au amuzat copios de povestea Mirelei Vaida, iar fotografia a adunat peste 10 mii de aprecieri.

Ce spune Mirela Vaida despre copiii ei

Cu ocazia mărțișorului Mirela Vaida a venit în platoul Observatorului cu doi dintre copiii ei.

Citește și: Mirela Vaida, alături de copilașii săi la televizor, dezvăluie cum reușește să îmbine viața de familie cu cea profesională

„Avem un program foarte organizat, în sensul că ei dimineața merg la grădiniță, după-amiaza ei sunt acasă, eu sunt la serviciu, ne întâlnim seara, povestim tot ce s-a întâmplat în timpul zilei, pregătim hăinuțele, mâncăm împreună, iar zilele pe care le mai avem libere le petrem gărind împreună, făcând lucruri frumoase”, a povestit Mirela Vaida la Observator.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

Anul trecut Mirela Vaida povestea cum e viața ei cu trei copii:

„Acum suntem într-o altă etapă a vieţii, cu trei copii şi „un pic” mai multe responsabilităţi și nu aş mai putea pleca de acasă nici măcar o zi fără să nu fiu în permanentă legătură cu copiii, să ştiu cine și cât a mâncat, la ce oră, când au dormit, când s-au trezit şi cât desert au cerut, de aceea nu cred că m-aş mai putea relaxa ca atunci. Acum grijile sunt altele şi nu ştiu dacă aş mai putea repeta experienţa”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Citește și: Mirela Vaida, la „Te cunosc de undeva!”: „Lumea nu ştie asta despre mine!”

În 2018 Mirela Vaida anunța că urma să devină mamă pentru a treia oară în 4 ani:

„O casă plină de copii cred că e o binecuvântare și nu mă sperii să-i cresc, chiar dacă nu am bonă internă și nici vreo bunica pe aproape care să ne poată ajută. Îl am pe Alex alături, foarte bucuros că mai are tati un băiat. Ba, mai mult, mi-a zis într-o zi că el s-ar mai gândi și „la o fetiță, că să fie 4, și să echilibrăm balanța!!”, scria pe blog-ul personal Mirela Vaida, în anul 2018.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cum arată Sandra Bullock, la 21 de ani de la lansarea filmului Miss Agent Secret...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri