Mirela Vaida, alături de copilașii săi la televizor, dezvăluie cum reușește să îmbine viața de familie cu cea profesională

Când nu lucrează pentru proiecte de televiziune, Mirela Vaida pregătește piese noi și se relaxează prin vlog-uri. Prezentatoarea Acces Direct împacă foarte bine viața de familie cu cea profesională și deși este pe platourile de filmare mai mereu, întotdeauna își face timp pentru cel mai de preț lucru din viața ei: familia.

Mirela Boureanu Vaida este o prezentatoare TV excepțională, dar și o cântăreață desăvârșită, care știe să facă o imagine bună pe micile ecrane.

Observator

Mirela Vaida are trei copii de care este foarte mândră. Se joacă cu ei în fiecare zi, învață lucruri noi și cel mai important învață să dăruiască. O vedem zilnic la televizor și ne aduce mereu subiecte interesante, iar frumoasa prezentatoarea de la Acces Direct are un talent deosebit la cântat si o voce cu totul specială. Mirela Vaida nu este doar prezentatoarea emisiunii, ci și cântăreață.

Cei doi copii sunt pentru prima dată în platoul de la Observator și sunt extrem de veseli: "Avem un program foarte organizat. Ei dimineața merg la grădiniță, ei după-amiaza sunt acasă eu sunt la serviciu, ne întâlnim seara, povestim tot ce s-a întâmplat în timpul zilei, pregătim hăinițele, mâncăm împreună, iar zilele pe care le mai avem libere le petrecem gătind împreună", spune Mirela Vaida.

Citește și: Mirela Vaida, cu umerii dezgoliți în platoul Acces Direct. Cum s-a afișat prezentatoarea TV la final de săptămână

Mirela Vaida, cheia pentru o viață excelentă de familie și pentru o carieră fulminantă în televiziune

Organizarea este cheia pentru o viață excelentă de familie și pentru o carieră fulminantă în televiziune. Mirela mărturisește că pruncii ei sunt izvorul nesecat de motivație: "Tot ei sunt și motivația pentru care putem să facem oricât de multe ne propunem. Ei sunt motivul suprem. Adică și atunci când simți că îți este greu și ai obosit sau că nu mai poți, tot la ei te gândești și te încarci instantaneu", spune prezentatoarea TV la Observator.

Mirela Vaida pare o eroină care reușește să le facă pe toate aproape de perfecțiune, de fiecare dată, iar participarea sa la show-ul Tecunosc de undeva! reprezintă o altă mare provocare căriea a ales să-i spună "da" și să-și demonstreze talentul muzical și actoricesc. Sunt multe detalii din bucătăria unei producții de telelviziune pe care mulți nu le știu, iar prezentatoare tv ne lămurește: "Se fac repretiții, antrenamente. Se fac repretiții în platou pentru camerele de filmat și pentru sonorizare, după care se filmează efectiv. Noi aseară am terminat în jur de 8, sunt în jur de 12 ore pe zi pentru o ediție".

Citește și: Mirela Vaida, apariție răvășitoare într-o fustă mini, din piele. Prezentatoarea a strălucit în platoul Acces Direct

Dar timpul alocat carierei profesionale este recuperat abia când seara se lasă: "Îl recuperez seara când ajung acasă, diminețile când luăm micul dejun împreună, când ne îmbrăcăm, când ne spălăm pe dinți. Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl avem împreună. Ei sunt conectați la tot ceea ce se întâmplă în casa noastră, suntem deschiși, avem o relație foarte frumoasă și matură. Ei sunt parte din orice proces care se întâmplă la noi", mai spune Mirela Vadia la Observator.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct și concurenta noului sezon de Te cunosc de undeva!, dezvăluie câteva detalii despre parcursul său în show-ul transformărilor.

Mirela Vaida, concurentă la Te cunosc de undeva!: "e tot timpul de sărbătoare!"

Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat că depune o muncă asiduă, pentru a ține pasul cu celelalte vedete participante.

„Eu aici sunt la mine acasă, stăpână, știu ce am de făcut, știu subiectele, invitații. Cumva rolul lor aici e clar. Știți ce e la Te cunosc de undeva? E greu! E muncă de-aia de faci răni în coate și în genunchi. E greu! Sunt cei mai buni concurenți de… vrodată. E o competiție foarte mare, sunt foarte buni, eu nu pot… Bine, mă țin și eu, dar să nu credeți că-s ca aici (n.r. la Access Direct), a mărturisit prezentatoarea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citește și: Fiica Mirelei Vaida a împlinit 6 ani. Cum arată acum Carla și cât de mult seamănă cu mama ei

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Citește și: Ce studii are Mirela Boureanu Vaida, de fapt! Are inclusiv un atestat de programator

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online Te cunosc de undeva! After Party. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party.

Ultimele știri